• Entertainer Gold - Super Style Parade 2016

  Aparut la: 15.04.2016

  Entertainer Gold - Super Style Parade 2016

  Yamaha a lansat in luna aprilie 2016 pachetul special Entertainer Gold - super Style Parade 2016, un super bonus pe care il primesti la achizitionarea pianului digital portabil Tyros 5.

  Pache...

 • Te vrem in echipa noastra!

  Aparut la: 13.04.2016

  Te vrem in echipa noastra!

  DESCRIEREA JOBULUI: Consilier de vanzari in Magazinul Muzica la departamentul Chitari. Activitatea principala a unui consilier de vanzari o reprezinta prezentarea, promovarea si vanzarea produsel...

 • Black Friday 2015

  Aparut la: 18.11.2015

  Black Friday 2015

  Profita de reducerile Black Friday 2015 la Senia Music!

  Dam startul pe 27 noiembrie la ora 00.00. Atentie, stocul este limitat!

 • SUNET CAUTA SUNETIST!

  Aparut la: 5.10.2015

  SUNET CAUTA SUNETIST!

  Audio-Technica, Genelec si Focusrite dau startul la un concurs de mixaj dedicat celor care sunt adeptii home-studiourilor. Trackurile puse la dispozitie (si care au fost inregistrate cu diferite ...

Microfon Wireless. Microfon Dinamic. Microfon Condensator.

Care crezi ca este cel mai bun microfon pentru tine? Exista numeroase modele de microfoane, fiecare cu particularitatile sale, dar toate se rezuma la aceste trei categorii. Punctele de referinta ale unui microfon sunt principiul de captare ( microfon dinamic, microfon condensator, etc. ) sau caracteristicile directionale care stabilesc felul in care vocea este captata de catre microfon. La microfoane wireless singura diferenta este un radio transmitator pentru transmiterea semnalului, spre deosebire de cabluri, majoritatea fiind echipate cu aceleasi capsule performante precum variantele cu fir. La Senia Music gasesti o gama larga de microfoane RODE, microfoane Shure, microfoane Sennheiser, microfoane AKG, si multe alte microfoane profesionale de voce. Pe langa microfoane de voce, iti oferim microfoane performante pentru instrumente muzicale si pentru studiourile de inregistrari.

Microfoane Dinamice pentru Voce.

Cele mai des intalnite sunt microfoanele dinamice deoarece sunt practice in cele mai multe aplicatii, de la sali de repetitii, sesiuni de karaoke, prezentari live sau concerte live. Mai mult de atat, microfoanele dinamice sunt folosite si pentru inregistrari profesionale, fiind la fel de importante precum microfoanele cu condensator. In oferta noastra am inclus microfoane profesionale pentru orice tip de aplicatie, astfel incat sa gasesti tot ce ai nevoie. Te asteptam cu numeroase modele de microfoanele dinamice AKG, RODE, Shure, Sennheiser, Audio Technica si multe altele.

Vezi mai mult
Vezi mai putin