PIAN DIGITAL YAMAHA YDP-162R ARIUS

- 4 %

Cu un sunet deosebit si un tuseu natural, noul model de pian digital YDP162 al seriei Arius de la YAMAHA aduce multe imbunatatiri pe care nu ai cum sa le ignori. Principalele schimbari constau in procesorul nou Pure CF Sound Engine cu polifonie de 128 de note, cabinete noi mult mai elegante si impunatoare, conectivitate USB, difuzoare care livreaza o putere totala de 40W si o claviatura ce beneficiaza de o caracteristica pe nume "Synthetic Ivory Keytops", intalnita de obicei la modelele Clavinova. Claviatura GH Synthetic Ivory Keytops presupune simularea efectului de contra-greutate a ciocanelelor de pian acustic, astfel incat sa obtii o experienta autentica de pian, iar suprafata claviaturii absoarbe umezeala mainilor astfel incat sa poti canta pentru mai mult timp. Pure CF Sound Engine si Acustic Optimizer sunt doua tehnologii implementate de YAMAHA in aceste piane digitale ca sa ofere nu numai o calitate cat mai buna a sunetului, dar si un echilibru cat mai corect intre frecventele acustice reproduse de catre procesorul de sunet. Impinge-ti expresivitatea cu ajutorul noilor modele de pian digital din seria Arius!

YAMAHA ARIUS YDP-162R pian digital, claviatura GH cu 88 clape, polifonie de 128 note, 10 voci, inregistrator, memorie interna de 900 KB, USB, 2 iesiri pentru casti, doua difuzoare de 20 W. Finisaj: Dark Rosewood. Dimensiuni (I x L x A): 845 x 1357 x 422 mm. Greutate: 42 kg

DIFUZOR:

2 X 20 W

NUMAR CLAPE:

88

NUMAR DE VOCI:

10

USB:

DA

GREUTATE BRUTA:

56.6 KG

MIDI:

NU

MODEL:

YDP-162R

BRAND:

YAMAHA

DIMENSIUNI:

845 X 1357 X 422 MM

GREUTATE NETA:

43.18 KG

POLIFONIE:

128

CLAVIATURA:

GH

Adauga un comentariu:

Alege un rating:

Sugestii pentru comentarii:

  • Alege un titlu relevant pentru parerea ta despre acest produs
  • Vorbeste despre functionalitatile si caracteristicile produsului
  • Indreapta-ti atentia asupra a ceea ce iti place si ce nu la acest produs si la felul in care este in legatura cu propriile asteptari.
  • Nu folosi un limbaj neadecvat care poate leza anumite persoane sau informatii despre alte companii cu acelasi profil.

4.595,00

4.394,00

    Livrare:
  • livrare gratuita*
  • detalii livrare aici*

H43YMH152