Boxe si Incinte Acustice

In aceasta categorie poti gasi boxe profesionale precum boxe active (cu amplificare), boxe pasive (fara amplificare), subwoofer activ sau pasiv, monitoare de scena, monitoare de studio, boxe line-array si multe alte produse care iti garanteaza calitate audio excelenta. Iti punem la dispozitie boxe profesionale performante si accesibile de la com...

In aceasta categorie poti gasi boxe profesionale precum boxe active (cu amplificare), boxe pasive (fara amplificare), subwoofer activ sau pasiv, monitoare de scena, monitoare de studio, boxe line-array si multe alte produse care iti garanteaza calitate audio excelenta. Iti punem la dispozitie boxe profesionale performante si accesibile de la companiile consacrate in industrie, precum: JBL, Behringer, Turbosound, DB Technolgoies, QSC, Yamaha si multe altele. Astfel poti construi sisteme audio ideale pentru propriile tale aplicatii.

Vezi mai mult

Boxe si Incinte Acustice Nu exista produse in aceasta categorie

 • Boxe active

  Boxele active ofera mobilitate si solutii de sunet all-in-one pentru evenimente in aer liber sau interioare. Boxele active pot fi folosite in cele mai multe aplicatii, acestea fiind echipate cu numeroase functii ce elimina nevoia amplificatoarelor sau chiar a mixerelor audio. Poti alege dintr-o bogata gama de boxe JBL, Behringer, Electro Voice, Turbo Sound, DB Technologies si multe altele.

  Iti punem la dispozitie o camera speciala pentru auditii unde poti asculta muzica la boxele alese de tine pentru a alege ce ti se potriveste cel mai bine.

 • Subwoofer

  Subwooferele "ranforseaza" sunetul unui sistem audio profesional pe frecventele joase pentru o profunzime speciala a muzicii in cadrul evenimentelor in spatii deschise sau inchise, pentru instaltii mobile sau fixe. Completeaza raza de frecvente joase cu un subwoofer activ sau pasiv de la producatori precum JBL, Behringer, Yamaha, Dynacord, Turbosound, QSC si multi altii. Vino in showroom si testeaza boxele in camera de auditii special creata pentru ca tu sa fii sigur ca ai ales ce iti trebuie. 

 • Boxe pasive

  Boxele pasive reprezinta un sistem de sunet clasic care in continuare da cele mai bune rezultate, atata timp cat sunt folosite cu amplificatoarele adecvate. Senia Music iti pune la dispozitie o oferta bogata de boxe pasive JBL, Behringer, Electro Voice, TurboSound, DB Technologies si multe altele. Iar daca vrei sa le asculti, te invitam in showroom-ul de pe strada Ion Campineanu, Nr.25, unde iti punem la dispozitie o camera de auditii speciala pentru teste in care poti proba toate boxele pasive din stoc, indiferent de putere sau volum.

 • Monitoare de scena

  Solutii profesionale pentru monitorizarea sunetului de pe scena in timpul concertelor live. Ai la dispozitie monitoare de scena JBL, Behringer, Turbosound, Yamaha si multe alte produse cu diverse specificatii pentru aplicatii live in spatii deschise sau inchise. Te asteptam in showroom pentru auditii live si comparatii!

 • Monitoare de studio

  Cand organizezi o sesiune de inregistrari ai nevoie de cel mai curat sunet posibil, asa ca te intampinam cu monitoare de studio profesionale care livreaza rezultate foarte bune. Fie ca alegi brandurile Behringer, JBL, Yamaha. Te asteptam in showroom pentru teste si comparatii!

 • Boxe Line-Array

  Iti oferim echipamente profesionale pregatite pentru orice desfasurare. In oferta noastra vei gasi boxe de tip line-array active si pasive ale celor mai renumiti producatori din industria echipamentelor audio precum DB Technologies si Turbosound. Te asteptam in showroom pentru mai multe detalii si comparatii.

 • Boxe Multimedia

  Boxele multimedia sunt ideale pentru o ambianta sonora excelenta in orice incapere. Alege o pereche de monitoare active compacte in 2 cai pentru home studio sau aplicatii multimedia. Sunt perfecte pentru amplasarea langa monitoare video sau display-uri de computer.

 • Huse pentru boxe

  Protectii pentru echipamentele tale de sunet. Huse tip cover pentru boxe, subwoofer si alte incinte acustice.

 • Sisteme boxe PA portabile

  Te poti face auzit cu usurinta cu sisteme portabile PA atat in sala de clasa cat si pe terenul de fotbal sau oriunde ai nevoie. Boxele Public Address sunt concepute pentru toate situatiile unde trebuie sa comunici eficient cu grupuri sau audiente mici sau medii. Sunt ideale pentru intalniri de afaceri, antrenorat sportiv, ghizi turistici, concerte, activitatii muzicale sau vocale atat in interior si exterior.

  • Flexibilitate si stil pentru orice situatie
  • Portabile si compacte
  • Toate conexiunile si controlul de care ai nevoie
 • Accesorii boxe

  Accesorii Boxe - Stative, sisteme de montare, controller monitoare si multe alte produse.