Microfoane

Caracteristicile principale ale unui microfon sunt modalitatea de captare (microfon dinamic, microfon condensator, etc. ) si functiile directionale care stabilesc felul in care vocea este captata de catre microfon. La microfoane wireless singura diferenta este un radio transmitator pentru transmiterea semnalului, spre deosebire de cabluri, major...

Caracteristicile principale ale unui microfon sunt modalitatea de captare (microfon dinamic, microfon condensator, etc. ) si functiile directionale care stabilesc felul in care vocea este captata de catre microfon. La microfoane wireless singura diferenta este un radio transmitator pentru transmiterea semnalului, spre deosebire de cabluri, majoritatea fiind echipate cu aceleasi capsule performante precum variantele cu fir. La Senia Music gasesti o gama larga de microfoane RODE, microfoane Shure, microfoane Sennheiser, microfoane AKG, si multe alte microfoane profesionale de voce. Pe langa microfoane de voce, iti oferim microfoane performante pentru instrumente muzicale si pentru studiourile de inregistrari.

Vezi mai mult

Microfoane Exista 1 produs.

 • Microfoane voce

  Ti se potriveste un microfon dinamic sau unul cu condensator? Ti-am pregatit o selectie bogata de microfoane profesionale gata sa multumeasca asteptarile oricarui muzician. Alege un microfon RODE, AKG, Electro Voice, Behringer, Sennheiser si multe altele. Te asteptam in showroom pentru teste si comparatii!

 • Microfoane si sisteme wireless

  Microfoanele si sitemele wireless te ajuta sa exprimi natural asa cum simti muzica in timpul unui spectacol. Confortul microfoanelor wireless a devenit din ce in ce mai accesibil iar noi ti-am pregatit o selectie cu cele mai performante si mai cautate microfoane si siteme wireless ale brandurilor AKG, Sennheiser, DB Technologies, Shure si multe altele. Te asteptam in magazinele Senia Music pentru teste si comparatii. Specialistii nostri te vor ajuta sa-ti alegi cel mai potrivit microfon pentru tine.

 • Microfoane pentru instrumente

   Ti-am pregatit o selectie de microfoane profesionale pentru instrumente muzicale pentru rezultate exceptionale in orice tip de aplicatie live. Te asteptam in showroom pentru teste si comparatii. Poti alege microfoane AKG, Shure, Electro Voice si multe altele.

  Microfoane pentru Tobe, Chitara, Acordeon, Instrumente de Suflat si nu numai. 

 • Microfoane de studio
  Indiferent de microfonul pe care il cauti, aici sunt toate microfoanele cu condensator, cele mai renumite si mai apreciate microfoane profesionale pentru voci sau instrumente muzicale ale brandurilor RODE, AKG, Audio Technica, Behringer si multe alte produse. Te asteptam in magazinele Senia Music pentru teste si comparatii, unde echipa noastra este pregatita sa te ajute sa-ti alegi microfonul de care ai nevoie.
 • Preamplificatoare microfoane

  Solutii de preamplificare microfoane condensator pentru studio DBX, Behringer, Solid State Logic si alte preamplificatoare microfoane condensator.

 • Microfoane camera foto video

  Calitatea microfoanelor de studio a fost incorporata in microfoane portabile, ce pot fi atasate camerelor video, sau aparatelor foto ce ofera posibilitatea de inregistrare video. Cu produsele RODE vei putea obtine calitate audio superioara, fie ca alegi un microfon dinamic, fie un microfon cu condensator. In plus, poti folosi produsele Apple ca reportofoane performante sau dispozitive de inregistrare audio profesionale cu un microfon extern performant. Te asteptam in showroom cu cele mai bune oferte!

 • Accesorii microfoane

  Sisteme de prindere, burete paravant, mufe, alimentatoare, adaptoare si multe alte produse.

Arata 1 - 1 dintr-un produs
Arata 1 - 1 dintr-un produs