Efecte Speciale

Efecte speciale profesionale pentru succesul evenimentelor. Fie ca este o masina de fum, masina de ceata, masina de zapada, masina de confetti sau masina de baloane, efectele speciale te ajuta sa creezi o atmosfera de neuitat. Echipa noastra te asteapta in showroom pentru informatii suplimentare si te va ajuta sa alegi masina de fum, masina de c...

Efecte speciale profesionale pentru succesul evenimentelor. Fie ca este o masina de fum, masina de ceata, masina de zapada, masina de confetti sau masina de baloane, efectele speciale te ajuta sa creezi o atmosfera de neuitat. Echipa noastra te asteapta in showroom pentru informatii suplimentare si te va ajuta sa alegi masina de fum, masina de ceata sau masina de baloane de care ai nevoie.

Vezi mai mult

Efecte Speciale Nu exista produse in aceasta categorie

 • Masina de Fum

  Masini de fum profesionale Robe, Antari, American DJ. Alege masinile de fum cu incalzire rapida si debit mare de fum pentru o atmosfera de poveste.

 • Consumabile

  Lichide pentru fum si ceata in diferite cantitati. Toate lichidele Universal Effects si Robe sunt produse cu multa atentie si grija pentru a oferi efecte vizuale de calitate la fiecare show, totodata protejand echipamentele utilizate.

 • Masina de zapada

  Tunuri de zapada / spuma Universal Effects.

 • Masina de confetti

  Tunuri si dispensere de confetii de la  Eurolite, Expelec si Universal Effects.

 • Masina de baloane

  Masini de baloane pentru evenimente mici sau mai mari - American DJ, Eurolite si Universal Effects. Creaza o atmosfera de neuitat!

 • Diverse efecte speciale

  Efecte speciale pentru evenimente: Power Cone in diferite culori, efecte de flacari si multe altele de la Universal Effects. 

 • Accesorii efecte speciale

  Accesorii pentru echipamente de efecte special precum controllere, cabluri, interface detector si multe altele de la Universal Effects.