Casti Audio

Castile Audio vor fi intotdeauna cea mai buna metoda de monitorizare si control al sunetului in prestari live sau pentru mixdown in studio. Datorita constuctiei, un set de casti audio profesional poate reda cu fidelitate foarte ridicata semnalele audio, automat facand vizibile nevoile de interventii muzicale intr-o melodie sau tinand sub control...

Castile Audio vor fi intotdeauna cea mai buna metoda de monitorizare si control al sunetului in prestari live sau pentru mixdown in studio. Datorita constuctiei, un set de casti audio profesional poate reda cu fidelitate foarte ridicata semnalele audio, automat facand vizibile nevoile de interventii muzicale intr-o melodie sau tinand sub control un intreg concert live.

Iti propunem solutii de casti audio pentru studio, pentru audiofili sau casti wireless pentru prestari live. Ti-am pus la dispozitie cele mai cautate branduri de casti audio printre care gasesti casti AKG, Sennheiser, casti Behringer, casti AKG, si multe alte casti audio profesionale.

Vezi mai mult

Casti Audio Nu exista produse in aceasta categorie

  • Casti auditie si studio

    Castile audio raman in continuare cel mai apreciat sistem de auditie si monitorizare datorita izolarii fonice si calitatilor ce permit redarea unui sunet fidel. Zeci de modele de casti pentru auditie si casti pentru studio pentru aplicatii profesionale sau pentru multimedia. Iti recomandam seturile de casti AKG, Behringer, Pioneer, Sennheiser si multe alte produse.

  • Casti monitoare in-ear

    Sistemele de monitorizare in-ear sunt foplosite de muzicieni din lume. Castile in-ear iti ofera posibilitatea de a controla sunetul in timpul concertelor live si iti ofera libertate deplina de miscare si creativitate. Te asteptam in showroom pentru a alege ce ti se potriveste, casti LD Systems, PROEL sau Shure?

  • Preamplificatoare casti

    Amplificatoare semnal si preamplificatoare pentru casti Behringer, Alesis si Icon.

  • Accesorii pentru casti

    Protectie pentru urechi si cabluri pentru casti.