Despre noi

Povestea Senia Music

Suntem impreuna de peste 12 ani, oferim solutii cat mai atractive si mai performante pentru clienti, iar acest lucru se reflecta in varietatea brandurilor pe care le comercializam si in calitatea produselor pe care ti le oferim. Astfel, Senia Music a devenit una dintre cele mai importante companii distribuitoare de instrumente muzicale si accesorii, echipamente profesionale de sonorizare, echipamente de iluminat, efecte speciale, sisteme de public address sau conectica audio.

Printre brand-urile comercializate de Senia Music se regasesc: Steinway & Sons, Boston, Essex, Behringer, Lab Gruppen, Turbosound, Tannoy, TC Helicon, TC Electronic, MIDAS, Klark Teknik Lag, Yamaha, AKG, Robe, APart, QSC, Audio-Technica, Soundcraft, JBL, Crown, Vic Firth, Roland, Boss, Way Huge, MXR, Zildjian, Kustom, Bugera, dBX, dB Technologies, Cordial, Neutrik, Washburn, Hohner, Remo, Pioneer, Shure, Sennheiser, American DJ, GEWA, Steinberg, Eminence, Konig & Meyer (K&M), Gliga, Hora, Icon, Lexicon, Motu, Levys, Clayton si multe altele.

Te asteptam in oricare din magazinele Senia Music, unde vei fi intampinat cu promptitudine de catre consultanti profesionisti, gata sa-ti raspunda la orice intrebare legata de produsele noastre si sa-ti ofere cele mai bune sfaturi.

  • Produse originale, importate direct de la producator sau distribuitori autorizati
  • Specialisti pregatiti sa te indrume spre cea mai corecta achizitie
  • Garanție 24 luni
  • Relatii cu clientii
  • Service autorizatEchipa noastră

Echipa noastra de consultanti in vanzari, portofoliul de produse, increderea clientilor, cele 3 showroom-uri, Magazinul Muzica, Magazinul Senia din Bucuresti si Magazinul Senia din Constanta, in care poti testa si compara produse, dar si partenerii din 19 orase ale tarii, sunt toate rezultate ale calitatii serviciilor noastre si ale determinarii de a oferi cele mai bune servicii in aceasta arie de activitate.

Livram mai mult decat echipament si instrumente. Livram pasiune si sunet de calitate! Hai sa ne cunosti!Recomandări

Colaboram cu Senia Music de 4-5 ani, timp in care toate comenzile au fost onorate la timp si cu cel mai mare grad de profesionalism, dar totodata ne place si faptul ca de fiecare data cand am dorit sa facem o comanda am primit informatii prompte si ajutor legat de produse. Recomandam Senia Music tuturor colaboratorilor nostri.”

SERGIU DOMIDE - Teatrul Regina Maria Oradea

Colaboram din 2012 si pot spune ca datorita stocului impresionant de la Senia sunt foarte relaxat cand vine vorba de achizitionarea de instrumente sau scule de studio. De multe ori am luat pe loc tot ce aveam nevoie, iar atunci cand am comandat ceva s-au incadrat in termen. Imi place ca sunt oameni deschisi sa faca business si stiu sa-si satisfaca clientii. Recomand magazinul cu mare drag! Chiar am facut-o pana acum si o s-o mai fac.

GEØRGE