PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

SENIA MUSIC S.R.L. (www.senia.ro) este inregistrata la ANSPDCP (Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal) cu nr. 32010.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata de Regulamentul UE 2016/679, www.senia.ro administreaza in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care dumneavoastra ni le furnizati.Scopul colectarii datelor este: procesarea si livrarea comenzilor, profilarea client in baza de date in vederea comenzilor viitoare, informarea utilizatorilor/clientilor privind situatia contului de pe www.senia.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind livrarea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite. De asemenea, pot fi folosite in activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. S.C. SENIA MUSIC S.R.L. poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii partenere, cu scopul principal de a desfasura cu succes procesul de comanda/livrare dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de marketing, Curierat, servicii de plata / bancare. Companiile terte cu acces la datele dvs. sunt: Fan Courier, DPD Curier, PlatiOnline.ro (procesator de plati), Opinii de Incredere by TRUSTED.ro.Anumite informatii ce pot fi date cu caracter personal (prenume, adresa de email, judet) sunt transmise pe o durată limitată de timp către serviciul partener Opinii de Incredere by TRUSTED.ro, în scopul trimiterii unui mesaj în numele magazinului pentru a gestiona în mod independent opinia clientilor cu privire la magazinul nostru. Părerea clientilor va fi publicata pe feedback.trusted.ro. Informatiile sunt sterse automat de către sistemul serviciului partener după ce scopul a fost atins. Feedback.trusted.ro poate folosi terte sisteme pentru trimiterea tehnică a mesajelor, astfel încăt să se asigure că acestea ajung la clienti.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a www.senia.ro, si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopurile precizate.

DREPTURILE UTILIZATORILOR

Regulamentul (UE) 2016/679 impune un set unic de reguli în materia protecţiei datelor cu caracter personal, înlocuind Directiva 95/46/CE si, implicit, prevederile Legii nr. 677/2001.

  • dreptul de a obtine de la SENIA MUSIC S.R.L., la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care va privesc sunt sau nu prelucrate de societatea noastra;
  • dreptul de a obtine de la SENIA MUSIC S.R.L., la cerere si in mod gratuit rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma cu Legea 677/2001, in special a datelor incomplete sau inexacte;
  • dreptul de a obtine de la SENIA MUSIC S.R.L., la cerere si in mod gratuit transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma cu Legea 677/2001;
  • dreptul de a va opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime, ca date care va vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare; in caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza;
  • dreptul de a va adresa justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de prezenta lege, care v-au fost incalcate;

Deasemenea, puteți să returnați produsul pe care l-ați cumpărat în conformitate cu legea și termenii de vânzare, dar pentru a face acest lucru trebuie să ne cunoaștem numele, prenumele și adresa rezidențială. Vom folosi aceste date doar pentru a respecta legislația financiar-fiscală care vizează verificarea veridicității tranzacției de returnare. Nu sunteți obligat să ne furnizați astfel de informații, dar în absența lor nu vă vom asigura returnarea sau înlocuirea produsului. Totodată, puteți beneficia de acest serviciu și prin intermediul cardului de fidelitate, prin urmare vom putea prelucra și nr. cardului de fidelitate în cazul în care ați folosit cardul la achiziționarea produsului. 

Prin citirea prezentelor Conditiilor de prelucrare a datelor cu caracter personal, ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, actualizate prin Regulamentul UE 2016/679. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteti adresa cu o cerere scrisă, datată si semnată la adresa de e-mail contact@senia.ro sau la numărul de fax: 0213136516.

De asemenea, pentru a reclama nerespectarea drepturilor garantate de Regulamentul UE 2016/679, va puteti adresa Autoritaţii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau/si instantelor de judecata.

Pentru mai multe informatii accesati site-ul oficial ANSPDCP