> CUM COMAND

1. Comanda online:
Poti alege de pe site orice produs aflat pe stoc, pe care il poti adauga in cosul de cumparaturi. Pentru a finaliza comanda, completezi datele cerute si in scurt timp vei fi contactat de un operator pentru confirmarea comenzii.

2. Comanda prin telefon:
Poti suna la oricare dintre numerele de telefon 021-312.35.85 (Romtelecom), 0723-598.028 (Vodafone), 0756-867.331 (Orange) unde vei intra in contact cu unul dintre operatorii nostri care te va ajuta sa lansezi comanda.

3. Comanda pe e-mail:
Poti lansa o comanda la adresa comenzi@senia.ro. Mentioneaza in e-mail codul produsului si cantitatea dorita, lasa-ne un numar de telefon si te contactam noi!

4. Ridicare din showroom:
Vino in showroom-ul nostru din Str. Ion Campineanu, Nr. 25, Sector 1, Bucuresti unde consultantii Senia Music iti stau la dispozitie si iti ofera toate informatiile necesare pentru a alege produsul potrivit. Pentru a ne gasi mai usor poti vedea harta aici.


> CUM PLATESC

1. Numerar sau card in magazine

2. Cash la livrare

3. Plata online cu cardul

Procesatorul nostru de plati este: PlatiOnline.ro. Cardurile acceptate sunt Visa, Visa Electron, Mastercard si Maestro. Pentru a asigura securitatea tranzactiilor este folosit sistemul 3D Secure, prin urmare va recomandam sa verificati daca aveti activ acest serviciu inainte de a face o plata online prin card.

4. Plata in rate cu card de cumparaturi Raiffeisen Bank (in 3 rate fara dobanda), atat in magazine, cat si pe site. Detalii aici.

5. Ordin de plata (solicitati factura proforma)