Instrumente Muzicale

Senia Music iti aduce mereu cea mai bogata varietate de instrumente muzicale. De mai bine de 20 de ani sustinem scena muzicala si vom continua prin a-ti pune la dispozitie multe branduri consacrate si cele mai cautate instrumente muzicale pentru ca ne dorim sa gasesti ce ti se potriveste fie ca esti incepator sau profesionist. Te asteptam in sho...

Senia Music iti aduce mereu cea mai bogata varietate de instrumente muzicale. De mai bine de 20 de ani sustinem scena muzicala si vom continua prin a-ti pune la dispozitie multe branduri consacrate si cele mai cautate instrumente muzicale pentru ca ne dorim sa gasesti ce ti se potriveste fie ca esti incepator sau profesionist. Te asteptam in showroom-ul Senia Music sau la Magazinul Muzica unde echipa noastra te va ajuta sa-ti alegi instrumentele muzicale potrivite, fie o chitara clasica sau un pian digital. Ti-am pregatit o multime de instrumente muzicale. Fie o chitara, un pian digital, tobe electronice, instrumente de suflat, fie boxe profesionale si multe altele.

Vezi mai mult

Instrumente Muzicale Nu exista produse in aceasta categorie

 • Instrumente cu Clape

  Pianul ar putea fi considerat cel mai versatil instrument muzical deoarece constructia sa ii permite sa ofere un ton cald, plin, dinamic, si foarte usor de nuantat. Pianul digital este foarte apreciat pentru versatilitatea oferita si costuri de achizitie mai mici. Un pian digital ofera toate avantajele pianului acustic fara nici unul din dezavantaje. Un pian digital nu trebuie acordat, nu ocupa la fel de mult spatiu si nu va fi la fel de greu de pastrat in timp, iar pianul digital poate fi folosit in numeroase stiluri muzicale datorita multitudinii efectelor de sunet. La Senia Music vei gasi o varietate mare de piane digitale si piane portabile  Yamaha si Roland, inclusiv piane digitale portabile pentru juniori, alaturi de cadouri si numeroase promotii.

  Orice orga Yamaha poate deveni un cadou de senzatie pentru cei mici si orice pian digital din oferta noastra te poate incanta. Te asteptam in showroom cu oferta completa de piane digitale si piane digitale portabile, Yamaha sau Roland, unde echipa noastra te va ajuta sa alegi un pian digital sau o orga asa cum iti doresti.

 • Instrumente Muzicale - Chitara

  Chitara este cel mai popular instrument muzical al tuturor timpurilor, avand totodata cea mai bogata varietate de modele, caracteristici si accesorii. Spre deosebire de alte instrumente muzicale, chitara moderna isi incepe epopeea in urma cu aproximativ 160 de ani, respectiv 100 pentru chitara electrica.

  O chitara este folosita in orice stil muzical, fie rock, jazz, blues, pop, funk, metal, folk, baroc si multe altele, acest lucru transformand-o intr-un instrument muzical versatil. Exista mai multe derivate si modele ale chitarei dar cele mai cautate sunt chitara electrica, chitara acustica si chitara clasica. Iti oferrim branduri si modele cautate de chitara acustica, chitara clasica si chitara electrica. Te invitam in showroom sa vezi modelele de chitara LAG, chitara CORT, chitara HOHNER, chitara YAMAHA si multe altele.

 • Instrumente muzicale cu coarde

  In categoria de instrumente muzicale cu coarde vei gasi vioara, viola, contrabasul, violoncelul, harpa si tambalul. Cele mai populare si folosite instrumente muzicale cu coarde sunt vioara si viola. Vioara electrica este ideala pentru spectacole dar si repetitii. Ti-am pregatit o selectie de viori GLIGA si viori YAMAHA de la modele pentru juniori si studenti, la viori de concert. Va recomandam sa consultati un profesor inainte de a cumpara o vioara pentru a cunoaste marimea de vioara necesara. Va asteptam in showroom unde echipa noastra va va ajuta sa alegeti o vioara sau un alt instrument muzical cu coarde.

 • Instrumente traditionale de suflat

  Cele mai cautate dintre instrumentele traditionale de suflat sunt muzicuta sau blockflute-ul. Blockflute este un instrument traditional de suflat cautat in special la juniori, fiind necesar in scoala de muzica inca de la o varsta frageda, iar muzicuta este foarte versatila  si destul de usor de abordat fiind folosita in folk, pop sau blues. 

 • Instrumente muzicale de percutie

  Cuvantul 'Percutie' provine din latinescul 'percussus' (bataie ritmica).

  Xilofonul este un instrument muzical de percutie, alcatuit dintr-un sistem de placi de lemn acordate diferit, care vibreaza si emit sunete cand sunt lovite cu niste ciocanele de lemn, de sticla sau de metal.

  Vibrafonul este un instrument muzical de percutie asemanator cu xilofonul, in care sunetele, produse de niste lame metalice, sunt prelungite cu ajutorul unor tuburi de rezonanta, ca la marimbafon.

  Marimbafonul, denumit si marimba, marimba sau balafon, este un instrument de percutie de provenienta africana, foarte asemanator cu xilofonul si vibrafonul, care cunoaste o viguroasa inflorire in tarile Americii Latine

  Toba este un instrument muzical membranofon (prevazut cu una sau mai multe membrane) din grupul instrumentelor de percutie.

  Castaniete este un instrument muzical de percutie (raspandit in Spania si in America Latina), format din doua placute de lemn sau de fildes, prinse ca valvele unei scoici, care sunt lovite ritmic una de alta si folosit la acompanierea dansului si a muzicii.

  Tamburina se numeste un instrument muzical popular de percutie de forma unei tobe mici, portative, cu pielea intinsa pe o singura parte si cu placi de metal sau cu zurgalai de jur imprejur, la care sunetele se obtin prin agitare in aer sau prin lovire cu mana.

  Este folosita mai ales in Spania, Italia si in Orient, pentru acompanierea ritmica a dansului.

  Bateria (cunoscuta si ca set de tobe - en. drum kit - sau doar forma de plural tobe - en. drums) reprezinta un instrument muzical de percutie complex, format din mai multe percutii actionate de o singura persoana, numita baterist.

  Tobe Pearl, tobe electronice Yamaha, tobe electronice Roland, fete tobe Remo, bete tobe Vic Firth si cinele Zildjian. Deasemenea poti gasi instrumente de percutie Gewa, Remo sau Pearl

 • Baghete si accesorii dirijor

  Bagheta dirijor si multe alte accesorii pentru instrumente muzicale de orchestra.