Echipamente DJ
Disk Jockey, DJ sau o persoana care produce remixuri din melodii ce au fost deja inregistrate fie pe CD sau Vinyl. Suna simplu in esenta, dar necesita mai multa munca si aparatura decat crezi. Echipamentele pentru DJ se folosesc de efecte, modulatii analog si digitale sau alte metode de procesare a sunetului pentru a obtine produsul finit, multe...
Disk Jockey, DJ sau o persoana care produce remixuri din melodii ce au fost deja inregistrate fie pe CD sau Vinyl. Suna simplu in esenta, dar necesita mai multa munca si aparatura decat crezi. Echipamentele pentru DJ se folosesc de efecte, modulatii analog si digitale sau alte metode de procesare a sunetului pentru a obtine produsul finit, multe dintre ele facand posibila si anexarea VJ, proiectii si tot felul de efecte speciale pentru a crea un show cat mai bun. Iti punem la dispozitie echipamente DJ profesionale, Casti DJ, Mixer DJ, Player DJ, Consola DJ si multe alte produse ca tu sa-ti poti crea cel mai tare show.
Vezi mai mult

Echipamente DJ Nu exista produse in aceasta categorie

 • Pick-up DJ
  descr not available yet
 • CD Player DJ
  In magazinele noastre gasesti numai cele mai cautat si mai apreciat brand de echipamente DJ, Pioneer. Ai la dispozitie 8 modele de CD Player DJ cu ajutorul carora sa-ti aduci publicul mai aproape de muzica ta. Te asteptam in showroom pentru teste si comparatii.
 • Mixere DJ
  Alege cele mai apreciate echipamente DJ de la branduri precum Pioneer, Behringer sau Allen & Heath. Ai la dispozitie numeroase modele de mixere DJ pentru aplicatii profesionale si nu numai. Te asteptam in magazinele Senia Music pentru teste si comparatii, unde echipa noastra este pregatita sa te ajute sa alegi mixerul de care ai nevoie.
 • Casti DJ
  Bass profund, sunet agresiv si izolare excelenta. Astea sunt cele 3 calitati pe care le cauti cand ai nevoie de o pereche de casti DJ, iar noi ti-am pregatit o selectie cu cele mai bune, mai apreciate si mai accesibile modele de casti DJ ca tu sa-ti alegi castile de care ai nevoie fie ca alegi castile Behringer, Pioneer, Sennheiser sau altele.
 • Controllere DJ

  Pioneer, Behringer sau MixVibes sunt doar o parte din produsele pe care ti le-am pus de-o parte. Intra sa vezi oferta noastra de controllere DJ.

 • Procesoare de efecte DJ

  Procesoare de Efecte DJ pentru mixaj. Condimenteaza evenimentele cu efecte spectaculoase!

  Alege ce ti se potriveste din procesoarele Behringer si Pioneer.

 • Seturi DJ

  Ti-am pregatit pachete MiXvibes cu software si interfata audio pentru mixaj.
  Ofertele noastre sunt la numai un click distanta!

 • Accesorii DJ

  Accesorii DJ pentru echipamente American DJ, Behringer, Omnitronic, Ortofon si Technics.