Conectica Audio

Ai la dispozitie o multime de modele de cabluri de calitate pentru echipamente audio: cablu microfon, cablu instrument, cablu boxe, cablu MIDI, cablu multicore si multe altele. Ai posibilitatea sa-ti faci un cablu pe lungimea dorita sau sa-ti alegi un cablu echipat. Pentru cablu microfon sau cablu instrument dimensiunile sunt cuprinse intre 0.15...

Ai la dispozitie o multime de modele de cabluri de calitate pentru echipamente audio: cablu microfon, cablu instrument, cablu boxe, cablu MIDI, cablu multicore si multe altele. Ai posibilitatea sa-ti faci un cablu pe lungimea dorita sau sa-ti alegi un cablu echipat. Pentru cablu microfon sau cablu instrument dimensiunile sunt cuprinse intre 0.15 si 20 m, iar pentru cablu boxe intre 1.5 si 15 m. Daca doresti un cablu boxe sau cablu microfon mai lung si cu alte specificatii avem tot ce-ti trebuie ca sa ti-l confectionezi. Te asteptam.

Vezi mai mult

Conectica Audio Nu exista produse in aceasta categorie

 • Cabluri Conectica Audio/Video

  Oferta completa de produse Cordial si Proel pentru boxe, microfoane, instrumente, video si aparate digitale.

 • Cabluri echipate

  Ti-am pregatit o oferta completa de cabluri echipate Cordial si Proel pentru microfoane, boxe, instrumente, cabluri pentru semnal digital, MIDI si multe altele.

 • Conectori Cablu/Audio

  Conector, adaptor, mufe tip Jack, XLR, SpeakOn, USB, si multe alte accesorii pentru cabluri sau echipamente audio. Verifica acum oferta noastra!

 • Diverse accesorii cabluri

  Cablul audio "transporta" sunetul de la sursa, la boxe, motiv pentru care trebuie sa folosesti cabluri de calitate dar si accesorii de calitate pentru acestea. Asigura-te ca nu ai pierderi de calitate a sunetului si alege accesorii profesionale pentru cablurile tale audio.