Stative

Oricare ar fi genul de muzica pe care il abordezi sau evenimentele la care mergi pentru a interpreta, in amplasarea echipamentelor audio si a instrumentelor muzicale vei avea nevoie de suporti si stative profesionale; stative din aluminiu sau stative din otel. Stativ de boxe, stativ de microfon, stativ de lumini sau stativ de partituri. Vino in ...

Oricare ar fi genul de muzica pe care il abordezi sau evenimentele la care mergi pentru a interpreta, in amplasarea echipamentelor audio si a instrumentelor muzicale vei avea nevoie de suporti si stative profesionale; stative din aluminiu sau stative din otel. Stativ de boxe, stativ de microfon, stativ de lumini sau stativ de partituri. Vino in showroom sau suna si vorbeste cu specialistii nostri pentru a gasi stativul potrivit pentru echipamentele tale.

Vezi mai mult

Stative Exista 1 produs.

 • Stative boxe

  O gama completa de stative de calitate pentru boxe - K&M, American DJ sau Ruka. Intra si alege ce iti trebuie pentru evenimentul tau.

 • Stative microfoane

  Stative pentru microfoane de scena, instrumente sau tobe de la K&M, Proel, American DJ, RODE sau GEWA. 

 • Stative lumini scena

  Stative pentru lumini de scena de la K&M, Basix, American DJ si Eurolite. Preturile incep cu 125 RON!

 • Stative instrumente

  Stative instrumente cu coarde, instrumente de percutie, instrumente de suflat, orga si pian de cea mai buna calitate. Sunt disponibile mai multe tipuri de stative, culori si forme, astfel incat vei gasi cu siguranta stativul de care ai nevoie.

  K&M, Gravity, Adam Hall, Masix, Gewa

 • Stative partituri

  Stative de partituri pliabile, perforate, din metal sau din lemn de la K&M, Ruka, Basix sau Chester

 • Huse

  Huse pentru stative de microfon, stative de orga, stative de sintetizator si multe altele. Verifica intreaga colectie de huse K&M!

 • Scaune

  Scaune pneumatice sau telescopice cu posibilitatea de reglare a inaltimii pentru chitaristi, pianisti, tobosari, solisti - K&M sau PROEL, ideale pentru chitaristii care au nevoie de o pozitie corecta si cat mai confortabila in timpul interpretarii.

 • Lampi pupitru

  Lampi cu iluminare LED pentru pupitre si stative de partituri sau rackuri.

 • Diverse stative

  Stative pentru diferite echipamente audio, console DJ, laptop sau iPad de la Gewa, Yamaha si K&M.

Arata 1 - 1 dintr-un produs
Arata 1 - 1 dintr-un produs