TERMENI SI CONDITII

Compania care administreaza site-ul http://www.senia.ro, denumit in continuare senia.ro, este SENIA MUSIC S.R.L., numita in continuare SENIA MUSIC S.R.L., inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/7356/2007 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO21547729, capital social 200 RON.

Magazinul online senia.ro respecta criteriile de preselectie GPeC si a aderat la standardele Trusted.ro. Detalii aici.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

Recomandam citirea cu atentie a acestora. SENIA MUSIC S.R.L. isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.


> Dreptul de autor

Intregul continut al site-ului senia.ro, imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date sunt proprietatea SENIA MUSIC S.R.L. si ale furnizorilor sai fiind aparat de Legea dreptului de autor, de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al SENIA MUSIC S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
Adresa de mail la care puteti raporta eventuala incalcare a dreptului de autor sesizata pe site-ul nostru este contact@senia.ro


> Prelucrarea datelor cu caracter personal

Incepand cu data de 25 mai 2018, intra in vigoare Regulamentul 2016/679/UE privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Prin intermediul acestui Regulament se doreste crearea unui cadru legislativ unitar si uniform pe teritoriul Uniunii Europene.

Va asiguram ca datele personale furnizate de dvs., vor fi folosite in scopurile declarate si in acord total cu noile reglementari legale.

Siguranta datelor cu caracter personal ale tuturor pasionatilor de muzica si nu numai, este o prioritate pentru noi. De aceea, ne dorim sa fiti informati cu privire la modificarile introduse de Regulamentul 2016/679/UE.

Detaliile si noutatile noului Regulament le puteiti accesa facand click AICI.


> Accesul la informatiile de pe senia.ro

SENIA MUSIC S.R.L. garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul senia.ro si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SENIA MUSIC S.R.L. fara acordul prealabil scris al acesteia.


> Limitarea raspunderii pentru produse si servicii

Produsele si serviciile sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil. SENIA MUSIC S.R.L. nu ofera nicio garantie in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc. SENIA MUSIC S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate.

Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). SENIA MUSIC S.R.L. si furnizorii sai isi rezerva dreptul de a modifica specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor respective in Romania. Din acest motiv, SENIA MUSIC S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul senia.ro, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei companie producatoare.

SENIA MUSIC S.R.L. nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de la magazinele sale. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina importatorului sau a service-ului autorizat de acesta. Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de importator sau furnizor. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de SENIA MUSIC S.R.L. oricarui client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de SENIA MUSIC S.R.L. de la acest client.

Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul primirii de catre client a facturii fiscale finale ce insoteste produsul. Factura fiscala tine loc de contract de vanzare-cumparare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu personalul SENIA MUSIC S.R.L. , nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.


> Limitarea raspunderii pentru preturi

Preturile prezentate includ TVA (19%), insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii.

Senia Music S.R.L. face toate eforturile in a furniza informatii corecte despre pretul si caracteristicile produselor. Este posibil ca unele preturi sa fie eronate. In cazul inregistrarii unei comenzi cu un pret derizoriu, Senia Music SRL are dreptul sa anuleze comanda Cumparatorului.  (Preţul este derizoriu, atunci când este „într-atât de disproporţionat faţă de valoarea bunului, încât este evident că părţile nu au dorit să consimtă la o vânzare” (art. 1665 alin. 2 Noul Cod Civil)).

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti una fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele situatii:

 • preturile afisate pe site-ul senia.ro sunt rezultatul unei erori materiale;
 • produsul/produsele comandate nu se mai afla pe stoc;
 • tranzactia nu a fost acceptata de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului;
 • datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe site sunt incomplete si/sau incorecte;
 • ca urmare a unor erori tehnice sau care, din cauza unor erori tehnice, prezintă preţuri evident eronate/derizorii pentru Produse.

> Expeditie si livrare

Livrarea produselor are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face oriunde in Romania. SENIA MUSIC S.R.L. isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Livrarea produselor va fi gratuita pentru comenzile care depasesc valoarea de 400 RON (inclusiv TVA) si nu depasesc greutatea totala de 100 Kg. Se va aplica un tarif de livrare pentru comenzile cu un pret mai mic decat de aceasta suma, in cuantum de 30 RON (TVA inclus). Si in cazul comenzilor livrate in provincie, pe langa tariful perceput de SENIA MUSIC S.R.L. pentru produse sau servicii, se va solicita clientului plata unui tarif de livrare platit direct firmei de curierat ce efectueaza transportul produselor, tarif care va fi adus la cunostiinta clientului in momentul confirmarii comenzii.

SENIA MUSIC S.R.L. isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de SENIA MUSIC S.R.L. care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce va restabili contactul cu clientul, moment in care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

In perioada de iarna incepand cu Black Friday pana pe 24 decembrie, produsele din promotii pot fi comandate limita stocului disponibil. Totoodata, la livrarea comenzilor efectuate in aceasta perioada pot aparea intarzieri in functie de incarcarea operatorilor si a curierilor." 

Termenul de livrare se calculeaza de la confirmarea telefonica a stocului pentru produsele comandate si a datelor de facturare/livrare ale clientului de catre personalul departamentului de vanzari online Senia Music.


> Limitarea raspunderii pentru plata

Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clientii se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. SENIA MUSIC S.R.L.. isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin mandat postal sau prin ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa catre SENIA MUSIC S.R.L. la adresa de e-mail contact@senia.ro sau prin fax, la numarul 021-3136516. Livrarea va fi efectuata numai dupa ce suma achitata se va afla in contul SENIA MUSIC S.R.L. . Plata in avans se considera si plata cu ajutorul cartii de credit online. In acest caz, SENIA MUSIC S.R.L. va solicita procesatorului de plati electronice confirmarea securitatii si a validitatii tranzactiei si, de asemenea va efectua verificari suplimentare acolo unde este cazul, inainte de livrarea produselor. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.


> Garantia produselor

Produsele comercializate de SENIA MUSIC S.R.L. beneficiaza de garantia legala de conformitate.

Garantia comerciala se acorda conform certificatului de garantie, cu exceptia anumitor produse. Nu fac obiectul garantiei urmatoarele produse: bobina si sistemul mobil al difuzoarelor, orice tip de bec, lichidul de fum, filtrele celon, cablurile, fetele de toba, betele, cinelele, corzile, penele.

Produsele care urmeaza a fi reparate in perioada de garantie se pot trimite prin curier rapid, FAN Courier, sau aduse direct la urmatoarea adresa: Str. Ion Campineanu, nr. 25, sector 1, Bucuresti. Produsele trebuie sa fie insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor si certificatul de garantie. Nu uitati sa precizati nume, numar de telefon si o explicatie a defectului, daca se cunoaste. Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate de catre Senia Music S.R.L. (pentru produsele ce se incadreaza in garantia comerciala acordata).

Expedierea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA IN PREALABIL A UNUI REPREZENTANT Senia Music S.R.L. specificand DEFECTUL CONSTATAT. De asemeneaDefectele VIZIBILE se reclama in momentul efectuarii receptiei. Prin DEFECT VIZIBIL se intelege orice defect care poate fi depistat prin simpla examinare a produsului.

Senia Music S.R.L. este exonerata de obligatia acordarii de garantie in cazul in care se constata ca produsele in cauza au fost manevrate sau depozitate in mod necorespuzator, utilizate in alte scopuri decat cele pentru care au fost fabricate/ vandute, montate gresit, au suferit imersii de lichide, socuri mecanice, termice sau de orice natura sau au intrat in contact cu substante a caror folosire nu este necesara in procesul de inlocuire/montare. De asemenea, Senia Music S.R.L. este exonerata de obligatia acordarii de garantie in cazul in care se constata ca beneficiarul reparatiei efectuate de CUMPARATOR a utilizat/ manevrat aparatul in mod necorespunzator. Nerespectarea conditiilor enumerate mai sus duce la pierderea garantiei.

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia practicata de furnizorul fiecarei marci in parte, cu respectarea prevederilor legale in vigoare.

Pianele Acustice Yamaha beneficiaza de extinderea garantiei de la 5 ani la 10 Ani prin inregistrarea produsului pe site-ul Yamaha

Inregistrarea se poate face in maxim 6 luni de la data cumpararii pianului.

Va rog sa cititi conditiile pe link-ul de mai jos
https://ro.yamaha.com/ro/support/warranty/piano-extended-warranty.html 


> Limitarea responsabilitatii pentru comentarea utilizatoriilor

Utilizatorii care viziteaza site-ul senia.ro pot face comentarii la adresa acestuia si a produselor pe care la ofera, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. SENIA MUSIC S.R.L. isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, e-mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

SENIA MUSIC S.R.L. nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata sa plateasca vreun un fel de despagubiri pentru orice forma de dauna produsa prin astfel de comentarii sau comunicari. In cazul trimiterii unor materiale/documente, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii SENIA MUSIC S.R.L. si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui oriunde in lume, prin orice mijloc.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. SENIA MUSIC S.R.L. nu isi asuma nici o responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea continutului acestor comentarii de catre utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site.

Nota de informare privind protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal

SENIA MUSIC S.R.L. este inregistrata si avizata de catre ANSPDCP (Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal) cu nr. de inregistrare 32010.


> Dreptul de returnare a produselor


Returnarea produselor achizitionate prin incheierea unui contract la distanta se va face conform Ordonantei Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 care stipuleaza:
  1. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

  1. Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Termenul de 14 zile calendaristice, prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga, pentru produse, de la data primirii lor de catre consumator. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 14 de zile calendaristice de la data denuntarii contractului de catre consumator.

  1. Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel:

a) contracte de furnizare de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii termenului de 14 zile calendaristice;
b) contracte de furnizare de produse sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile cursurilor pietei financiare care nu pot fi controlate de comerciant;
c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid;
d) contracte de furnizare a inregistrarilor audio, video sau a programelor informatice, in cazul in care au fost desigilate de catre consumator;
e) contracte de furnizare a ziarelor, periodicelor, jurnalelor-magazin;
f) contracte de servicii de pariuri sau loterii.
Pentru informatii suplimentare puteti consulta legislatia folosind acest link.

Produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original. Produsele trebuie insotite de toate accesoriile si documentele originale. Cheltuielile de transport ale produselor returnate sunt suportate de catre client; spre exemplu, transportul unui colet prin firma de curierat Fan Courier se achita de catre expeditor si anume clientul ce returneaza produsele. In cazul manipularii defectuoase a produselor se va proceda la evaluarea starii acestora si determinarea valorii cu care se va diminua valoarea produselor returnate, conform OUG 34/2014, Art. 14, alin. (3).

In baza OUG 34/2014 (art. 14, alin. 3) Senia Music isi rezerva dreptul sa retina o suma de bani in cazul in care clientul returneaza un produs fara toate accesoriile sau cu anumite defecte tehnice/estetice remediabile. Valoarea taxei de aducere la starea initiala a produsului va reiesi in urma unei constatari tehnice, estetice si de integritate. In urma constatarii, Senia Music poate retine intre 5-15% din valoarea incasata, pentru a readuce produsul la starea initiala, procedura prin care produsul redevine vandabil. 

In politica de retur nu se incadreaza produsele care fac parte din categoria consumabile (ex: cabluri, difuzoare si drivere, lampi/ becuri, lichid de fum/ baloane/ ceata) sau categoria instrumentelor de suflat (saxofon, muzicuta, blockflote, etc), castilor in ear si microfoanelor. Produsele din aceste categorii pot fi returnate numai daca sunt sigilate si nefolosite.

Nu se pot returna produsele care beneficiaza de pachete de programe cu licenta (presupune inregistrarea clientului pe baza "serial number") care au fost instalate de consumator. Nu se accepta returul produselor de tip software, licenta si garantie, care au fost activate prin utilizarea unui cod aflat in interiorul ambalajului ambalajului. De asemenea, produsele de tip voucher nu pot fi returnate. 

Nu sunt acceptate pentru retur produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi (nesemnalate ca si defecte estetice in primele 48 de ore de la receptionarea produsului).

In cazul returnarii unui produs, inapoierea banilor se va face catre aceeasi persoana mentionata pe factura fiscala/contract prin transfer bancar (ex. Alexandru Popescu a platit factura produsului returnat; acestei persoane ii va fi restituita suma platita, intr-un cont bancar persona.

Daca factura este emisa pe persoana juridica/firma, vanzatorul nu este obligat sa accepte returul produselor si inapoierea banilor. 

In cazul produselor achizitionate prin credit de consum, in sistem rate, rambursarea banilor se face catre banca, fapt ce duce la anularea ratelor.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand formularul de retur disponibil AICI, transmis dupa ce a fost completat la adresa de e-mail contact@senia.ro.
Cele 14 zile in care aveti dreptul sa va retrageti din prezentul contract incep sa fie calculate de la data la care ati primit produsele. Formularul de retur trebuie trimis pe adresa de e-mail indicata mai sus cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data primirii produselor. 
Va rugam sa asteptati sa va confirmam ca produsele achizitionate pot fi returnate, inainte de a le expedia catre noi. 
Dupa ce primiti confirmarea posibilitatii returului, ne puteti trimite produsele inapoi, prin intermediul unei companii de curierat care poate asigura integritatea acestora. Va reamintim ca taxele de curierat aferente transportului produselor returnate cad in sarcina dumneavoastra. Daca alegeti sa ne trimiteti produsele inainte de a primi confirmarea posibilitatii returului, taxele de curierat aferente trimiterii produselor inapoi catre dumneavoastra vor fi achitate de dumneavoastra.
Forta majora: Termenul de solutionare a retururilor se prelungeste in perioada pandemiei de COVID-19 cu 4 zile calendaristice. Toate produsele primite vor fi, din cauza perioadei în care virusul persista pe suprafete, mai întâi carantinate, apoi dezinfectate si testate. Va reamintim ca politica noastra de retur nu permite returnarea instrumentelor de suflat, a castilor si a microfoanelor, din motive de igiena.

Deasemenea, puteți să returnați produsul pe care l-ați cumpărat în conformitate cu legea și termenii de vânzare, dar pentru a face acest lucru trebuie să ne cunoaștem numele, prenumele și adresa rezidențială. Vom folosi aceste date doar pentru a respecta legislația financiar-fiscală care vizează verificarea veridicității tranzacției de returnare. Nu sunteți obligat să ne furnizați astfel de informații, dar în absența lor nu vă vom asigura returnarea sau înlocuirea produsului. Totodată, puteți beneficia de acest serviciu și prin intermediul cardului de fidelitate, prin urmare vom putea prelucra și nr. cardului de fidelitate în cazul în care ați folosit cardul la achiziționarea produsului.


Aceasta politica se refera la cookie-urile si paginile web operate de Senia Music SRL cu sediul social in Str. Ion Campineanu, nr. 25, sector 1, Bucuresti, (denumita in continuare www.senia.ro).

Ce sunt Cookie-urile?

Cookie-urile vor fi intelese ca date IT, incluzand fara limitare fisiere text, stocate pe terminalul utilizatorului in scopul utilizarii paginii web. Aceste fisiere fac posibila recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea continutului intr-un mod relevant, adaptat preferintelor utilizatorului.Cookie-urile contin de regula numele paginii web de provenienta, data stocarii pe terminal si un numar unic.

La ce sunt folosite Cookie-urile?

Cookie-urile sunt folosite in scopul adaptarii continutului paginilor web la preferintele utilizatorului si la optimizarea utlilizarea paginilor web. De asemenea, sunt utilizate in pregatirea unor statistici anonime agregate care ne ajuta sa intelegem cum un utilizator beneficiaza de paginile noastre web, permitandu-ne imbunatatirea structurii si continutului lor, excluzand indentificarea personala a utilizatorului.

Ce Cookie-uri folosim?

Folosim doua tipuri de Cookie-uri: per sesiune si fixe. Cele din urma sunt fisiere temporare ce raman in terminalul utilizatorului pana la terminarea sesiunii sau inchiderea aplicatiei (browser-ului web). Fisierele fixe raman pe terminalul utilizatorului pe o perioada in parametrii Cookie-ului sau pana sunt sterse manual de utilizator.
Cookie-urile folosite de partenerii operatorului unei pagini web, incluzand fara limitari utlizatorii paginii web, fac obiectul Politicii de Confidentialitate respective.

Contin Cookie-urile date personale?

Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite functionalitati pentru utilizator. Atare date sunt criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

Cum sunt folosie Cookie-urile de pe acest site?

Vizitarea pe acest site poate plasa cookie-uri in urmatoarele scopuri:

 • Cookie-uri de performanta a site-ului
 • Cookie-uri de analiza a vizitatorilor
 • Cookie-uri pentru geotargetting
 • Cookie-uri de inregistrare
 • Cookie-uri pentru publicitate
 • Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate
 • Aceste cookie-uri pot proveni de la urmatorii terti: Google Analytics, Facebook

Stergerea Cookie-urilor

In general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea Cookie-urilor pe terminal in mod implicit. Aceste setari pot fi schimbate in asa fel incat administrarea automata a Cookie-urilor sa fie blocata de browser-ul web sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand Cookie-uri sunt trimise catre terminalul sau. Informatii detaliate despre posibilitatile si modurile de administrare a Cookie-urilor pot fi gasite in zona de setari a aplicatiei (browser-ului web). Limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite functionalitati ale paginii web.


> Inregistrarea marcii

Nr. registratura: M2010/ 005995

Data acordare :18.08.2010

Numar marca: 112466


> Litigii si dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe senia.ro sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, partile alegand competenta instantelor de pe raza municipiului Bucuresti. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii.

Daca aveti o nemultumire legata de un produs sau serviciu cumparat online, puteti folosi acest site pentru a incerca sa ajungeti la o solutie fara a apela la instante: webgate.ec.europa.eu

Pentru orice conflict aparut intre Senia Music S.R.L. si clientii sai, se va cauta o rezolvare pe cale amiabila.

Daca intampinati probleme cu o comanda plasata pe site-ul senia.ro, va rugam sa luati legatura cu responsabilul departamentului Comenzi Online la contact@senia.ro. Veti primi raspuns la solicitarea dvs. in maxim 30 zile calendaristice.