Case

Alege dintr- o selectie bogata de case-uri si rack-uri rezistente si bine construite pentru echipamentele tale audio. Ai posibilitatea sa alegi un rack sau un case cu roti sau fara roti, confectionat din placaj multi-strat simplu sau cu film fenolic, fie din PVC cu aceleasi proprietati mecanice ca si lemnul. Poti alege culori diferite pentru ori...

Alege dintr- o selectie bogata de case-uri si rack-uri rezistente si bine construite pentru echipamentele tale audio. Ai posibilitatea sa alegi un rack sau un case cu roti sau fara roti, confectionat din placaj multi-strat simplu sau cu film fenolic, fie din PVC cu aceleasi proprietati mecanice ca si lemnul. Poti alege culori diferite pentru orice case sau rack. Te sfatuim sa confirmi toate dimensiunile cu echipa noastra inainte de achizitionare ca sa fii sigur ca ai ales rack-ul sau case-ul de care ai nevoie.

Vezi mai mult

Case Nu exista produse in aceasta categorie

  • Case echipamente audio

    Case-uri profesionale de cea mai buna calitate pentru echipamente audio. Poti alege dintre variantele fixe sau mobile (pe roti) sau poti face comanda speciala pentru un case custom aplicat cu exactitate pe dimensiunile echipamentelor tale pentru un transport sigur orinude in lume.

  • Rack echipamente audio

    Rack fix sau mobil pentru echipamente audio. Poti face comanda speciala pentru a realiza un rack construit pe dimensiunea nevoilor tale!

  • Accesorii case-rack

    Accesorii pentru case-uri, tocuri sau rack-urile echipamentelor tale. Daca nu gasesti ce ai nevoie, poti face oricand o Comanda Speciala.