1. Livrarea in Bucuresti: 

Pentru comenzile plasate pana la ora 14:00 de luni pana vineri, livrarea se va face in termen de 24-48 de ore.

Livrarea comenzilor este gratuita in Bucuresti pentru valori care depasesc 400 Lei (TVA inclus) si au greutatea totala mai mica de 100 kg.
Livrarea comenzilor cu valoare mai mica de 400 RON (TVA inclus), costa 30 Lei (TVA inclus).

Limita ramburs cash: Persoana fizică 5000 lei, persoană juridică 1000 lei.

2. Livrarea in provincie:

Pentru comenzile plasate pana la ora 14:00 de luni pana vineri, livrarea se va face in termen de 24-48 de ore.

Livrarea comenzilor este gratuita in provincie pentru valori care depasesc 400 Lei (TVA inclus) si au greutatea totala mai mica de 100 kg, in localitatile in care exista sediu Fan Courier sau se afla pe lista localitatilor fara km exteriori (acceseaza lista aici).

Livrarea comenzilor cu valoare mai mica de 400 RON (TVA inclus), costa 30 Lei (TVA inclus).

Nota: Comenzile se proceseaza in aceeasi zi in care sunt primite. Dupa preluarea coletelor de catre curier, termenul de livrare este exclusiv in responsabilitatea firmei de curierat.

Important:

In perioada de iarna, incepand cu Black Friday pana pe 24 decembrie, produsele din promotii pot fi comandate limita stocului disponibil. Totodata, la livrarea comenzilor efectuate in aceasta perioada pot aparea intarzieri cauzate de incarcarea operatorilor si a curierilor.

Termenul de livrare se comunica la confirmarea telefonica a stocului pentru produsele comandate si a datelor de facturare/livrare ale clientului de catre personalul departamentului de vanzari online Senia Music.

Livrarea produselor se face doar pe teritoriul Romaniei.