Efecte de Lumini

Creeaza o ambianta senzationala pentru un eveniment de neuitat! Alege unul dintre efectele multicolore profesionale Robe, Eurolite sau American DJ ca sa fii sigur ca lucrezi cu cele mai bune echipamente si poti asigura un show de lumini spectaculos. Fie ca lasi luminile sa
"danseze" cu muzica, fie ca setezi un program predefinit, efectele de lumi...

Creeaza o ambianta senzationala pentru un eveniment de neuitat! Alege unul dintre efectele multicolore profesionale Robe, Eurolite sau American DJ ca sa fii sigur ca lucrezi cu cele mai bune echipamente si poti asigura un show de lumini spectaculos. Fie ca lasi luminile sa
"danseze" cu muzica, fie ca setezi un program predefinit, efectele de lumini vor fi intotdeauna "sarea si piperul" unui spectacol sau eveniment de succes.

Creeaza o atmosfera unica si surprinde-ti publicul cu lumini inteligente, proiectoare, stroboscop sau lasere. Te ajutam sa construiesti un show original cu efecte de lumini profesionale potrivite evenimentului tau.

Vezi mai mult

Efecte de Lumini Nu exista produse in aceasta categorie

  • Efecte lumini, Globuri disco

    Lumini Robe, efecte de lumini Eurolite si efecte de lumini American DJ ce pot fi sincronizate cu ritmuri, ce pot emite efect de stroboscop si multe alte functii. Te asteptam in showroom unde colegii nostri iti vor da toate informatiile necesare despre efectele de lumini multicolore si te vor ajuta sa alegi efectele de lumini de care ai nevoie. Nu uita sa verifici bara de noutati si de recomandari ca sa fii in tema cu cele mai noi si mai performante efecte de lumini multicolore din bransa.

  • Lumini inteligente
    Echipeaza-ti localul sau scena cu cele mai noi tehnologii de iluminat American DJ si ROBE. Fie ca alegi moving head, scanner sau colour changer, vei garanta o atmosfera cat mai placuta clientilor tai. Ti-am pregatit solutii de iluminare LED sau lampa, potrivite pentru orice tip de anvergura si te asteptam in showroom unde echipa noastra te va ajuta sa alegi un moving head, un scanner sau un colour changer potrivit clubului tau. Fii sigur ca verifici bara de noutati si de recomandari ca sa fii in tema cu cele mai noi produse de iluminat ROBE, cele mai cautate moving headuri sau cele mai performante scannere.
  • Proiectoare
    Lumini Profesionale Eurolite, Expelec, American DJ, ROBE sau Novalight, avem tot ce-ti trebuie ca sa transformi o seara obisnuita intr-un eveniment de neuitat. Ti-am pregatit oferta de proiectoare teatru, proiectoare par, proiectoare blinder, proiectoare rivalte si multe alte modele de proiectoare LED sau cu lampi. Te asteptam in showroom unde echipa noastra iti va oferi toate detaliile necesare ca tu sa alegi proiectoarele de care ai nevoie.
  • Power Pack

    Sisteme profesionale de alimentare si managementul alimentarii cu curent electric tip dimmer, distribuitoare si accesorii.

  • Controller Lumini

    Software si dispozitive destinate controlului efectelor de lumini American DJ, Behringer, Eurolite, Robe

  • Stroboscop

    Stroboscoape de diferite puteri, controlabili prin DMX - Eurolite, American DJ sau StairVille.

  • Lumini laser

    Cele mai de incredere lumini lasere cu sau fara control DMX - American DJ, Expelec sau G-Tech.

  • Lumini decor

    Aceste lumini speciale pot fi un element decorativ sau o sursa care pune in valoare un element arhitectural. Fie ca alegi sa adaugi ornamente luminoase, fie ca vrei sa accentuezi o linie arhitecturala sau sa amplifici dramatismul unei scene, o lumina decorativa potrivita te poate ajuta sa creezi un spectacol luminos deosebit.

  • Blacklight

    Lampi UV Omnilux

  • Lumini lampi

    Toate instalatiile de sunet au nevoie si de lumini bine amplasate. Echipamentele de iluminat profesionale folosesc lampi speciale. Aici vei gasi lampi speciale care sa se potriveasca oriunde ai nevoie de lumina.

  • Lumini decorative LED

    Aceste lumini speciale pot fi un element decorativ sau o sursa care pune in valoare un element arhitectural. Fie ca alegi sau adaugi ornamente luminoase, fie ca vrei sa accentuezi o linie arhitecturala sau sa amplifici dramatismul unei scene, o lumina decorativa LED potrivita te poate ajuta sa creezi un spectacol luminos deosebit. Alege luminile decorative LED pentru a crea un decor special dar si pentru economie de energie electrica.

  • Cabluri Lumini

    Cabluri Lumini DMX, XLR