Echipamente Audio

Fie ca ai nevoie de boxe profesionale, microfoane pentru studio sau procesoare de sunet, aici gasesti cea mai bogata varietate de echipamente audio profesionale. Ti-am pregatit o gama larga de boxe active, boxe pasive, mixere digitale, mixere analogice, microfoane dinamice, microfoane wireless, amplificatoare, casti, procesoare de sunet, difuzoa...

Fie ca ai nevoie de boxe profesionale, microfoane pentru studio sau procesoare de sunet, aici gasesti cea mai bogata varietate de echipamente audio profesionale. Ti-am pregatit o gama larga de boxe active, boxe pasive, mixere digitale, mixere analogice, microfoane dinamice, microfoane wireless, amplificatoare, casti, procesoare de sunet, difuzoare, si multe alte echipamente audio. Ai posibilitatea de a construi solutii de sunet pentu studio, pentru scena sau pentru cluburi, cu mixere Midas, mixere Behringer, boxe active JBL, boxe pasive DB Technologies, microfoane Shure, microfoane Sennheiser, amplificatoare Behringer si multe alte produse profesionale pentru auditie.

Vezi mai mult

Echipamente Audio Nu exista produse in aceasta categorie

 • Boxe si Incinte Acustice

  In aceasta categorie poti gasi boxe profesionale precum boxe active (cu amplificare), boxe pasive (fara amplificare), subwoofer activ sau pasiv, monitoare de scena, monitoare de studio, boxe line-array si multe alte produse care iti garanteaza calitate audio excelenta. Iti punem la dispozitie boxe profesionale performante si accesibile de la companiile consacrate in industrie, precum: JBL, Behringer, Turbosound, DB Technolgoies, QSC, Yamaha si multe altele. Astfel poti construi sisteme audio ideale pentru propriile tale aplicatii.

 • Amplificatoare Audio de Putere
  Amplificatoarele audio au rolul de a debita sarcina, de obicei rezistiva, si de a obtine o amplificare cat mai mare a semnalului cu distorsiuni cat mai mici, prin preluarea unui semnal de slaba putere dintr-un dispozitiv exterior cu functie de redare audio si transmiterii acestui semnal in difuzoare. Raportul dintre amplificatoare si boxe trebuie sa fie apropiat de 1/2 pentru a obtine o sonorizare cat mai buna si pentru a nu pune in pericol bobinajele difuzoarelor, daca vorbim de amplificatoare fara protectie pe finali. In ziua de astazi majoritatea producatorilor de amplificatioare audio integreaza protectie pe finali pentru a diminua riscul de ardere al difuzoarelor, dar recomandarea noastra este sa intrebi de acest aspect in momentul achizitionarii unui amplificator audio.
 • Mixere Audio

  Odata cu introducerea sistemului de inregistrare 8-track, primul mixer audio a revolutionat modul de inregistrare audio prin posibilitatea de a inregistra mai multe trackuri pentru mixarea lor ulterioara. Acestea au dus la dezvoltarea consolelor de mixare, sau mixerelor audio analog, care detin mai multe canale, posibilitatea de a incorpora procesoare de efecte digitale si de a oferi o mixare mult mai sofisticata a sunetului prin dinamica si adancime. Daca in urma cu doua zeci de ani un mixer audio profesional era probabil un lux pentru cineva care dorea sa inceapa o cariera in muzica, astazi oricine isi poate permite un mixer audio analog. Ti-am pregatit o gama larga de mixere audio analogice, digitale si cu amplificare de la branduri consacrate in industrie precum Behringer, Soundcraft, Midas, Yamaha si multe altele. Te sfatuim sa vii in showroom unde ai posibilitatea sa testezi orice mixer analog sau digital, alaturi de echipa noastra de specialisti care te va ajuta sa iei cea mai buna alegere pentru aplicatiile tale.

 • Procesoare de Sunet

  Modelarea sunetului este ceva esential in muzica moderna. Procesoarele de sunet ofera contur, dinamica, modulatie, egalizare si multe alte posibilitati de modificare a sunetului, fie ca folosesti un egalizator, un procesor de efecte multiple sau un procesor pentru voce. Vino in showroom sa vezi si sa testezi procesoare de efecte, egalizatoare, distribuitoare, preamplificatoare, procesoare audio dinamice Behringer, Yamaha, DBX, Lexicon.

 • Microfoane

  Caracteristicile principale ale unui microfon sunt modalitatea de captare (microfon dinamic, microfon condensator, etc. ) si functiile directionale care stabilesc felul in care vocea este captata de catre microfon. La microfoane wireless singura diferenta este un radio transmitator pentru transmiterea semnalului, spre deosebire de cabluri, majoritatea fiind echipate cu aceleasi capsule performante precum variantele cu fir. La Senia Music gasesti o gama larga de microfoane RODE, microfoane Shure, microfoane Sennheiser, microfoane AKG, si multe alte microfoane profesionale de voce. Pe langa microfoane de voce, iti oferim microfoane performante pentru instrumente muzicale si pentru studiourile de inregistrari.

 • Casti Audio

  Castile Audio vor fi intotdeauna cea mai buna metoda de monitorizare si control al sunetului in prestari live sau pentru mixdown in studio. Datorita constuctiei, un set de casti audio profesional poate reda cu fidelitate foarte ridicata semnalele audio, automat facand vizibile nevoile de interventii muzicale intr-o melodie sau tinand sub control un intreg concert live.

  Iti propunem solutii de casti audio pentru studio, pentru audiofili sau casti wireless pentru prestari live. Ti-am pus la dispozitie cele mai cautate branduri de casti audio printre care gasesti casti AKG, Sennheiser, casti Behringer, casti AKG, si multe alte casti audio profesionale.

 • Difuzoare

  Invientia i-a apartinut lui Ernst Siemens si a iesit la iveala spre sfarsitul secolului XIX, dar difuzoarele cum le stim noi astazi au aparut in anii 1920, modificandu-si in timp doar forma si materialele folosite la constructie pentru putere si fidelitate cat mai ridicate, principiul difuzoarelor fiind acelasi. Ti-am pregatit o selectie bogata de difuzoare cu frecvente medii-joase si difuzoare cu frecvente inalte sau tweeter. Poti alege difuzoare cu frecvente joase Eminence, Behringer sau Precision Devices cu puteri cuprinse intre 75 si 1250 W sau poti alege difuzoare tweeter EMINENCE cu puteri cuprinse intre 50 si 150 W.

 • Echipamente Audio Computer

  Cu un software audio adecvat, o interfata de sunet si un controller MIDI poti transforma computerul intr-o masina de muzica electronica, un studio portabil sau chiar intr-un "instrument" muzical. Gasesti in oferta noastra software audio profesional de la Steinberg, E-MU sau Behringer, controller MIDI Novation, AKAI sau M-AUDIO, interfata de sunet Focusrite, Behringer, M-AUDIO si multe alte produse ce pot transforma computerul tau intr-o masina de facut muzica.

 • Solutii Sunet

  Accesorii audio pentru scena / studio, echipamente audio si tratament acustic.