Mixere Audio

Odata cu introducerea sistemului de inregistrare 8-track, primul mixer audio a revolutionat modul de inregistrare audio prin posibilitatea de a inregistra mai multe trackuri pentru mixarea lor ulterioara. Acestea au dus la dezvoltarea consolelor de mixare, sau mixerelor audio analog, care detin mai multe canale, posibilitatea de a incorpora proc...

Odata cu introducerea sistemului de inregistrare 8-track, primul mixer audio a revolutionat modul de inregistrare audio prin posibilitatea de a inregistra mai multe trackuri pentru mixarea lor ulterioara. Acestea au dus la dezvoltarea consolelor de mixare, sau mixerelor audio analog, care detin mai multe canale, posibilitatea de a incorpora procesoare de efecte digitale si de a oferi o mixare mult mai sofisticata a sunetului prin dinamica si adancime. Daca in urma cu doua zeci de ani un mixer audio profesional era probabil un lux pentru cineva care dorea sa inceapa o cariera in muzica, astazi oricine isi poate permite un mixer audio analog. Ti-am pregatit o gama larga de mixere audio analogice, digitale si cu amplificare de la branduri consacrate in industrie precum Behringer, Soundcraft, Midas, Yamaha si multe altele. Te sfatuim sa vii in showroom unde ai posibilitatea sa testezi orice mixer analog sau digital, alaturi de echipa noastra de specialisti care te va ajuta sa iei cea mai buna alegere pentru aplicatiile tale.

Vezi mai mult

Mixere Audio Nu exista produse in aceasta categorie

 • Mixere audio analog

  Cel mai cunoscut, mai usor si mai accesibil sistem de mixare este cel analog. Ai posibilitatea sa controlezi toate aspectele muzicii tale cu ajutorul mixerelor cu sau fara procesoare de efecte. Te asteptam in magazinele Senia Music pentru a vedea si testa echipamentele. Echipa noastra de specialisti este pregatita sa te ajute sa alegi mixerul potrivit.  Mixere Behringer, Soundcraft, Allen & Heath, Yamaha si multe altele

 • Mixere audio digitale

  Inca de la inceputul erei digitale, inginerii de sunet au vizualizat potentialul mixerelor digitale, iar astazi este mai accesibil ca oricand. Simplitate in utilizare si mai mult timp ca sa fii cu ochii pe show sunt doar doua din avantajele oferite de catre mixerele digitale ale momentului. Fiecare canal este prevazut cu procesare de semnal si fiecare preset poate fi stocat. Te asteptam in magazinele Senia Music pentru teste si comparatii unde echipa noastra iti va prezenta cele mai noi si mai performante tehnologii ale mixerelor digitale Behringer, Soundcraft sau Yamaha.

 • Mixere audio cu amplificator

  Iti oferim o gama larga de mixere audio cu amplificare pentru orice tip de aplicatie audio profesionala. Fie ca alegi un mixer Behringer, Yamaha sau oricare alt produs, ti-am pus la dispozitie mixere care livreaza cel putin aceeasi fidelitate precum boxele tale. Pentru comparatii si mai multe detalii te asteptam in magazinele Senia Music unde echipa noastra este pregatita sa te ajute sa-ti alegi mixerul cu amplificare de care tu ai nevoie.

 • Mixere audio de studio
  Cel mai important instrument al inginerilor de sunet si al producatorilor este mixerul asa ca ti-am pregatit o selectie de echipamente pentru studio, montabile pe rack, excelente pentru aplicatii audio profesionale. Iti oferim o selectie de mixere profesionale ale brandurilor Soundcraft, Yamaha sau Solid State Logic, de cea mai inalta calitate si la cele mai bune preturi.
 • Accesorii mixere

  Accesorii pentru mixere de scena sau de studio. Accesorii de tip interfete sau convertor card Yamaha, Behringer, Veiger, Adam Hall si multe altele.