Procesoare de Sunet

Modelarea sunetului este ceva esential in muzica moderna. Procesoarele de sunet ofera contur, dinamica, modulatie, egalizare si multe alte posibilitati de modificare a sunetului, fie ca folosesti un egalizator, un procesor de efecte multiple sau un procesor pentru voce. Vino in showroom sa vezi si sa testezi procesoare de efecte, egalizatoare, d...

Modelarea sunetului este ceva esential in muzica moderna. Procesoarele de sunet ofera contur, dinamica, modulatie, egalizare si multe alte posibilitati de modificare a sunetului, fie ca folosesti un egalizator, un procesor de efecte multiple sau un procesor pentru voce. Vino in showroom sa vezi si sa testezi procesoare de efecte, egalizatoare, distribuitoare, preamplificatoare, procesoare audio dinamice Behringer, Yamaha, DBX, Lexicon.

Vezi mai mult

Procesoare de Sunet Nu exista produse in aceasta categorie

 • Procesoare si efecte multiple

  Exprima-ti ideile prin modelarea sunetului cu ajutorul procesoarelor de efecte Boss, Yamaha, Behringer, Lexicon. 

 • Egalizatoare de sunet

  Egalizatoare grafice si digitale, feedback destroyer si multe alte echipamente pentru aplicatii audio profesionale DBX, Behringer sau Apart. Te asteptam in showroom!

 • Controller sistem PA

  Controller sistem PA Allen & Heath, Dynacord, Behringer si multe altele.

 • Procesoare audio dinamice

  Procesoare audio profesionale Dinamice. Expander, Gate, Limiter, Compressor si alte procesoare de la DBX, Behringer, Solid State Logic si multe altele.

 • Convertoare

  Schimba sunetul Digital in sunet Analog sau invers, in functie de nevoie tale. Convertoare Yamaha, convertoare Behringer, convertoare Solid State Logic.

 • Distribuitoare

  Splitter Audio tip Rack Klark Teknik si Behringer.

 • Preamplificatoare microfon/linie

  Preamplificatoare de sunet, linie si microfon. Procesoare DBX si preamplificatoare Yamaha.

 • Procesoare si efecte voce

  Te invitam in showroom-urile Senia Music sa descoperi cele mai performante procesoare de voce cu efecte digitale Boss, Roland sau TC Helicon. Procesoare de voce cu efecte de tip Reverb, Delay, Harmonizer, Corrector, Distorsion, Strobe, Radio si multe alte efecte ce pot transforma orice concert intr-un show remarcabil.

 • Accesorii procesoare sunet

  Switch IDR, dispozitiv control Allen & Heath.