Echipamente Audio Computer

Cu un software audio adecvat, o interfata de sunet si un controller MIDI poti transforma computerul intr-o masina de muzica electronica, un studio portabil sau chiar intr-un "instrument" muzical. Gasesti in oferta noastra software audio profesional de la Steinberg, E-MU sau Behringer, controller MIDI Novation, AKAI sau M-AUDIO, interfata de sune...

Cu un software audio adecvat, o interfata de sunet si un controller MIDI poti transforma computerul intr-o masina de muzica electronica, un studio portabil sau chiar intr-un "instrument" muzical. Gasesti in oferta noastra software audio profesional de la Steinberg, E-MU sau Behringer, controller MIDI Novation, AKAI sau M-AUDIO, interfata de sunet Focusrite, Behringer, M-AUDIO si multe alte produse ce pot transforma computerul tau intr-o masina de facut muzica.

Vezi mai mult

Echipamente Audio Computer Nu exista produse in aceasta categorie

  • Controller MIDI/USB

    Controllere MIDI Steinberg, Akai, Behringer sau Novation.

  • Interfata audio computer
    Orice computer poate fi transformat intr-un sistem Home Studio cu ajutorul unei interfete audio potrivite. Iti oferim produse pentru aplicatii profesionale de la branduri precum FocusRite, Lexicon, M-audio, Yamaha si multe altele. In functie de sistemul tau poti alege o interfata audio USB, FireWire, MIDI sua PCIe.
  • Platforma audio DSP

    Platforme de procesare Audio DSP firewire sau PCI Solid State Logic si TC Electronic.

  • Software audio
    Productia muzicala a ajuns dependenta de computer asa ca ti-am pregatit pachete cu software audio de ultima generatie de la producatorii Steinberg, SONY, E-MU si Behringer.
  • Controller MIDI cu claviatura

    In aceasta categorie gasesti cele mai performante claviaturi MIDI cu conexiune USB, pentru productie audio. Te asteptam in showroom cu produsele brandurilor AKAI, M-Audio, Icon, Behringer si multe alte produse dintre care poti alege controllere MIDI cu claviatura, cu si fara interfete de sunet incorporate.

  • Accesorii audio computer

    Accesorii pentru interfete audio si alte echipamente destinate folosirii alaturi de Computer de la ICON si MOTU.