Amplificatoare Audio de Putere
Amplificatoarele audio au rolul de a debita sarcina, de obicei rezistiva, si de a obtine o amplificare cat mai mare a semnalului cu distorsiuni cat mai mici, prin preluarea unui semnal de slaba putere dintr-un dispozitiv exterior cu functie de redare audio si transmiterii acestui semnal in difuzoare. Raportul dintre amplificatoare si boxe trebui...
Amplificatoarele audio au rolul de a debita sarcina, de obicei rezistiva, si de a obtine o amplificare cat mai mare a semnalului cu distorsiuni cat mai mici, prin preluarea unui semnal de slaba putere dintr-un dispozitiv exterior cu functie de redare audio si transmiterii acestui semnal in difuzoare. Raportul dintre amplificatoare si boxe trebuie sa fie apropiat de 1/2 pentru a obtine o sonorizare cat mai buna si pentru a nu pune in pericol bobinajele difuzoarelor, daca vorbim de amplificatoare fara protectie pe finali. In ziua de astazi majoritatea producatorilor de amplificatioare audio integreaza protectie pe finali pentru a diminua riscul de ardere al difuzoarelor, dar recomandarea noastra este sa intrebi de acest aspect in momentul achizitionarii unui amplificator audio.
Vezi mai mult

Amplificatoare Audio de Putere Nu exista produse in aceasta categorie

  • Amplificatoare audio

    Iti punem la dispozitie cele mai performante amplificatoare audio pentru o experienta cu cea mai inalta fidelitate posibila. In oferta noastra gasesti amplificatoare Lab Gruppen, QSC, Behringer si multe alte produse pentru aplicatii profesionale. Te asteptam in showroom pentru comparatii, iar echipa noastra este gata sa te ajute sa-ti alegi amplificatorul de care ai nevoie.