Efecte lumini, Globuri disco

Lumini Robe, efecte de lumini Eurolite si efecte de lumini American DJ ce pot fi sincronizate cu ritmuri, ce pot emite efect de stroboscop si multe alte functii. Te asteptam in showroom unde colegii nostri iti vor da toate informatiile necesare despre efectele de lumini multicolore si te vor ajuta sa alegi efectele de lumini de care ai nevoie. N...

Lumini Robe, efecte de lumini Eurolite si efecte de lumini American DJ ce pot fi sincronizate cu ritmuri, ce pot emite efect de stroboscop si multe alte functii. Te asteptam in showroom unde colegii nostri iti vor da toate informatiile necesare despre efectele de lumini multicolore si te vor ajuta sa alegi efectele de lumini de care ai nevoie. Nu uita sa verifici bara de noutati si de recomandari ca sa fii in tema cu cele mai noi si mai performante efecte de lumini multicolore din bransa.

Vezi mai mult

Efecte lumini, Globuri disco Nu exista produse in aceasta categorie

  • Efecte lumini multicolore

    Creaza o ambianta senzationala pentru un eveniment de neuitat! Alege unul dintre efectele multicolore profesionale Robe, Eurolite sau American DJ ca sa fii sigur ca lucrezi cu cele mai bune echipamente si poti asigura un show de lumini spectaculos. Fie ca lasi luminile sa "danseze" cu muzica, fie ca setezi un program predefinit, luminile colorate vor fi intotdeuna "sarea si piperul" unui spectacol sau eveniment de succes.

  • Globuri Oglinzi

    Globuri Disco si Motoare

    Globurile de oglinzi sau globurile disco sunt de nelipsit de la petreceri mici sau mari si printre cele mai populare efecte de lumni din toate timpurile.

    Look-ul inconfundabil si reflexiile de lumina din sutele de mini-panouri de sticla, creaza pe loc atmosfera potrivita pentru o petrecere reusita.

    Globuri Disco si Motoare Eurolite.

    Diametre cuprinse intre 15 si 100 cm.

  • Efecte multicolor

    Creaza o ambianta senzationala pentru un eveniment de neuitat! Alege unul dintre efectele multicolore profesionale Robe, Eurolite sau
    American DJ ca sa fii sigur ca lucrezi cu cele mai bune echipamente si poti asigura un show de lumini spectaculos. Fie ca lasi luminile sa
    "danseze" cu muzica, fie ca setezi un program predefinit, luminile multicolore vor fi intotdeauna "sarea si piperul" unui spectacol sau eveniment de succes.