Instrumente traditionale de suflat

Cele mai cautate dintre instrumentele traditionale de suflat sunt muzicuta sau blockflute-ul. Blockflute este un instrument traditional de suflat cautat in special la juniori, fiind necesar in scoala de muzica inca de la o varsta frageda, iar muzicuta este foarte versatila  si destul de usor de abordat fiind folosita in folk, pop sau blues. 

Instrumente traditionale de suflat Nu exista produse in aceasta categorie

 • Muzicute

  Muzciuta este un instrument muzical de suflat folosit in multe stiluri de muzica precum folk, jazz, country, rock sau blues. Renumita prin tonul sau unic, muzicuta a stralucit in mainile lui Bob Dylan, Bruce Springsteen, Bono, Robert Plant si multi altii. Iti punem la dispozitie o colectie impresionanta de muzicute din orice gama de la cel mai apreciat producator din lume, HOHNER. Te invitam in showroom pentru teste si comparatii.

 • Diverse instrumente de suflat

  Instrumente muzicale de suflat cu specific traditional precum nai, ocarina sau blockflute ale unor branduri foarte cunoscute precum Yamaha, Hohner sau Gewa. Ti le recomandam cu incredere si te invitam in showroom pentru teste si comparatii.

 • Instrumente muzicale suflat alama

  In aceasta categorie gasesti instrumente muzicale de suflat din alama precum trompeta, trombon, flaut, corn si alte instrumente de suflat. Ti-am pregatit oferta completa de instrumente de suflat Yamaha in categoriile de trompeta, flaut, saxofon sau trombon. Poti alege un saxofon sau o trompeta in functie de ambitusul tolerat, fie alto, tenor sau soprano. Te asteptam in showroom unde echipa noastra te poate ajuta sa alegi o trompeta Yamaha sau un saxofon Yamaha pe placul tau.

 • Instrumente muzicale suflat lemn

  Primul instrument de suflat inventat a fost fluierul, derivand apoi in clarinet, fagot, oboi si multe alte instrumente de suflat. Instrumentele muzicale de suflat din lemn sunt printre cele mai vechi instrumente, ele fiind folosite in pre-clasicism si baroc. In zilele noastre nu sunt la fel de titrate precum o chitara sau un pian, dar sunt un grup de instrumente muzicale ce merita luate in considerare pentru caldura si dinamica sunetului oferit. Ti-am adus instrumente de suflat din lemn Yamaha din seriile entry-level si profesionale. Poti gasi clarinet Yamaha, fagot Yamaha sau oboi Yamaha, calitatea fiind primul lucru luat in considerare cand vine vorba de aceste instrumente de suflat.