Instrumente muzicale cu coarde

In categoria de instrumente muzicale cu coarde vei gasi vioara, viola, contrabasul, violoncelul, harpa si tambalul. Cele mai populare si folosite instrumente muzicale cu coarde sunt vioara si viola. Vioara electrica este ideala pentru spectacole dar si repetitii. Ti-am pregatit o selectie de viori GLIGA si viori YAMAHA de la modele pentru junior...

In categoria de instrumente muzicale cu coarde vei gasi vioara, viola, contrabasul, violoncelul, harpa si tambalul. Cele mai populare si folosite instrumente muzicale cu coarde sunt vioara si viola. Vioara electrica este ideala pentru spectacole dar si repetitii. Ti-am pregatit o selectie de viori GLIGA si viori YAMAHA de la modele pentru juniori si studenti, la viori de concert. Va recomandam sa consultati un profesor inainte de a cumpara o vioara pentru a cunoaste marimea de vioara necesara. Va asteptam in showroom unde echipa noastra va va ajuta sa alegeti o vioara sau un alt instrument muzical cu coarde.

Vezi mai mult

Instrumente muzicale cu coarde Exista 1 produs.

  • Vioara

    De la o bucata de lemn brut la instrumentul cald care isi induioseaza publicul este un drum lung si complicat al carui secret il cunosc doar maestrii lutieri. Senia Music iti pune la dispozitie seriile de viori ale brandului autohton Gliga, al carui fondator, maestrul lutier Vasile Gliga, este recunoscut in toata lumea pentru calitatea transpusa in instrumentele sale, fie ca este vorba de instrumente muzicale profesionale sau pentru incepatori.

    Vino in magazinele Senia Music, testeaza viori Hora, Gliga sau Yamaha si alege-o pe cea care iti place.

  • Viola

    La fel de titrat precum vioara, viola este un instrument muzical cu coarde distins ce se prezinta in marimi de 15" si 16" de la branduri autohtone precum Hora si Gliga sau din partea unuia dintre cei mai renumiti producatori de instrumente muzicale la ora actuala, Yamaha. Vino in showroom pentru teste si comparatii!

  • Violoncel

    Situat ca ambitus intre viola si contrabas, violoncelul este un instrument muzical cu coarde si arcus din familia viorii. Te asteptam in showroom cu o colectie de violoncele ale producatorilor de instrumente muzicale Hora si Gliga. 

  • Contrabas

    Cel mai grav ambitus din gama instrumentelor muzicale cu coarde este reprezentat de contrabas. Te invitam sa testezi si sa te convingi de calitatea contrabasurilor Hora sau Gliga. Te asteptam in showroom!

  • Vioara electrica

    Seria Silent a producatorului de instrumente muzicale YAMAHA care initial a fost gandita pentru a avea control asupra volumului in spatiile mici, a devenit unul dintre cele mai cautate marci inregistrate in bransa, seria SV devenind cea mai populara in lume. Ti le recomandam cu incredere si te invitam in showroom pentru teste si comparatii.

  • Alte instrumente muzicale cu coarde

    Nu toate instrumentele muzicale sunt populare si cunoscute, dar acest lucru doar sugereaza ca fiecare instrument are farmecul sau aparte. Harpa si tambalul sunt doua instrumente muzicale cu coarde fara arcus cu o personalitate puternica si care redau sunete deosebite.

  • Arcusuri instrumente cu coarde

    Arcus vioara, arcus violoncel, arcus viola. Marimi de la 1/8. Branduri Arcus: Gliga, Gewa, Hora.

  • Accesorii instrumente cu coarde

    Corzi, contra-barbii, barbii, par pentru arcuse, fixuri, sacaz si multe altele. Alege accesoriul de care ai nevoie la un pret excelent!

Arata 1 - 1 dintr-un produs
Arata 1 - 1 dintr-un produs