Instrumente Muzicale - Chitara

Chitara este cel mai popular instrument muzical al tuturor timpurilor, avand totodata cea mai bogata varietate de modele, caracteristici si accesorii. Spre deosebire de alte instrumente muzicale, chitara moderna isi incepe epopeea in urma cu aproximativ 160 de ani, respectiv 100 pentru chitara electrica.

O chitara este folosita in orice stil muz...

Chitara este cel mai popular instrument muzical al tuturor timpurilor, avand totodata cea mai bogata varietate de modele, caracteristici si accesorii. Spre deosebire de alte instrumente muzicale, chitara moderna isi incepe epopeea in urma cu aproximativ 160 de ani, respectiv 100 pentru chitara electrica.

O chitara este folosita in orice stil muzical, fie rock, jazz, blues, pop, funk, metal, folk, baroc si multe altele, acest lucru transformand-o intr-un instrument muzical versatil. Exista mai multe derivate si modele ale chitarei dar cele mai cautate sunt chitara electrica, chitara acustica si chitara clasica. Iti oferrim branduri si modele cautate de chitara acustica, chitara clasica si chitara electrica. Te invitam in showroom sa vezi modelele de chitara LAG, chitara CORT, chitara HOHNER, chitara YAMAHA si multe altele.

Vezi mai mult

Instrumente Muzicale - Chitara Nu exista produse in aceasta categorie

 • Chitara electrica si Chitara bass

  Fiecare producator de instrumente muzicale detine particularitati si tehnologii unice pe care le transpune in produsele proprii. In functie de genul muzical practicat, poti alege o chitara electrica in forma stratocaster, o chitara electrica telecaster, les paul, superstrat, flying V sau chiar explorer, fiecare avand atuurile proprii.  

  Ai la dispozite o multime de modele de chitare electrice Lag, Yamaha, VGS, Cort, BC Rich.

  Vino in showroom unde echipa noastra te va ajuta sa gasesti chitara electrica pe care ti-o doresti. 

 • Chitara acustica si Chitara clasica

  Fiecare producator de instrumente muzicale detine particularitati si tehnologii unice pe care le transpune in produsele proprii. In functie de genul muzical practicat, poti alege o chitara Lag Cort, Hohner, Yahama, sau Washburn.

  In functie de muzica pe care vrei sa o canti, poti alege o chitara clasica, o chitara acustica, o chitara jumbo, o chitara cu 12 corzi sau o chitara electro-acustica. Vrei sa cumprei primul tau instrument muzical iti recomandam sa vii in magazin si sa testezi modele  de chitara si sa o alegi pe cea care ti se potriveste. 

  Vino in showroom unde echipa noastra te va ajuta sa gasesti chitara electrica pe care ti-o doresti.

 • Instrumente muzicale traditionale

  Spre sfarsitul secolului XIX, imigrantii portughezi au adus in Hawaii instrumentul muzical pe nume Ukulele, care inseamna in traducere libera purice saritor. Aceasta denumire se datoreaza in cea mai mare parte stilului alert in care se canta la acest instrument muzical.

  Astazi instrumentul muzical Ukulele a devenit unul dintre cele mai populare instrumente muzicale, imediat dupa chitara, fiind apreciat si folosit de foarte multi muzicieni. Datorita pretului scazut fata de ochitara, a devenit un cadou grozav, intotdeauna apreciat de catre juniori sau muzicieni.

  Ai posibilitatea de a alege ukulele soprano, ukulele tenor, ukulele alto sau ukulele bariton.

  Te invitam in magazin sa vezi toate modelele de ukulele LAG si ukulele LANIKAI, banjo sau mandoline. 

 • Corzi chitara

  O gama variata de corzi pentru chitara clasica, chitara electrica sau corzi pentru alte instrumente muzicale.
  Corzi de nylon, otel, bronz 
  Corzi Dunlop, DR Strings, D'Addario, Skull Strings, Phillipe Bosset
  Vino in showroom si alege corzile care iti trebuie la preturi excelente

 • Curele chitara

  Alege o curea deosebita pentru chitara ta. Poti alege o curea Levy's, Dunlop, Planet Waves sau Gewa din piele, nylon, curele cu modele speciale si strap locks.

  Vino in magazin si alege una pentru chitara ta!

 • Set chitara

  Chitara este un instrument muzical foarte popular in atentia tuturor categoriilor de instrumentisti, profesionisti amatori sau chiar la inceput. Asa ca ti-am adus o serie de pachete speciale cu chitara, husa, corzi, tunner, si multe alte accesorii. Poti alege dintre seturile YAMAHA, CORT, WASHBURN si TENSON. Aceste seturi sunt fie de chitara electrica, fie de chitara acustica. Un set de chitara pentru incepatori cu accesorii ofera confortul costului, fiind o solutie de buget atractiva fara a face rabat de la calitate. Te asteptam in showroom unde echipa noastra te va ajuta sa-ti alegi un set pe placul tau. Nu uita sa verifici sectia de noutati unde iti aratam cele mai bune oferte.

 • Procesoare si Efecte chitara

  Procesoare de chitara si efecte de modulatie. Transforma sunetul de chitara cu ajutorul pedalelor si procesoarelor de chitara Boss, Dunlop, MXR, Way Huge Electronics sau Behringer.

  Vino in showroom si specialistii nostri te va ajuta sa-ti alegi un efect pentru chitara pe placul tau, fie distors, overdrive, delay, reverb, harmonizer sau altele. Poti opta si pentru solutia All-In-One cu procesor multi efect Boss sau Behringer prin care gasesti toate efectele intr-un singur procesor de chitara, acestea fiind solutiile cele mai bune de studiu.

 • Cabinete si Amplificatoare chitara

  Fie ca vrei sa studiezi sau ai nevoie de un ton puternic cu mobilitate, vei avea nevoie de un amplificator de calitate pentru chitara. Pe lampi sau tranzistori, iti punem la dispozitie cele mai cautate si mai apreciate modele de amplificatoare pentru chitara electrica, chitara bass si chitara electro-acustica - Bugera, Kustom, Roland, Behringer. Indiferent ca vrei sa canti blues, jazz, hard rock, heavy metal sau metalcore, specialistii nostri te vor indruma catre cel mai potrivit amplificator.

 • Huse si case-uri chitara

  Pentru o deplasare fara griji trebuie sa-ti protejezi instrumentul muzical, indiferent ca este chitara electrica, acustica sau clasica. Ai la dispozitie zeci de modele de huse si tocuri pentru chitari la preturi excelente. Te asteptam in showroom!

 • Accesorii chitara

  Metronoame, acordoare, kit-uri de curatare si intretinere a chitarilor, capodastre, pene si multe accesorii indispensabile oricarui chitarist. Iti recomandam cu incredere accesoriile pentru instrumente muzicale din partea brandurilor Boss, Dunlop, Gewa, Fire & Stone si multe altele!