Instrumente Muzicale Copii

Ne dorim sa-i inspiram pe copii sa cante  inca  de la o varsta frageda. Produsele  sunt destinate doar copiilor, includ instrumente de percutie, chitare, piane, ukulele si instrumente de suflat. Acestea sunt disponibile in diverse  modele. Aici este locul unde gasiti adevaratele  instrumente muzicale pentru micutii muzicieni!

Instrumente Muzicale Copii  Exista 113 produse.

  • Instrumente cu clape

    Începe cu un zâmbet!
    si
    Distreaza-te invatand!

    Vor fi mândri de ceea ce descoperă.
    Când ating prima notă, copiii se aprind cu emoție. Pe măsură ce experimentează din ce în ce mai mult, vor descoperi combinații frumoase de note pe care să le împărtășească. Ei experimentează, descoperă tot timpul învățând și dezvoltând o parte muzicală a personalității lor.

  • Chitare

    Chitara este unul dintre cele mai populare instrumente. Copiii se vor distra si vor invata sa cante la chitara cu aceste chitare speciale sau ukulele. Adu-i copilului tau o chitara acasa si ajuta-l sa se bucure de beneficiile incontestabile ale muzicii si interpretarii la un instrument.

    Prima chitara nu se uita niciodata!

  • Instrumente de suflat

    Instrumentele de suflat desi par simple, necesita concentrare, indemanare, disciplina si sunt ideale pentru a incepe aventura in lumea muzicii. De la simplul fluier, la oboi, saxofon sau cornul francez, instrumentele de suflat, enumera o varietate extrem de bogata de modele. Primul si cel mai indragit instrument din aceasta categorie este fara indoiala blockflote-ul (recorder, fluier baroc, flaut german). Recorderul sau blockflote este un instrument foarte direct, spre deosebire de majoritatea celorlalte, sunetul nu provine din vibrația oricărui alt material (precum coarda chitarei sau o ancie într-un saxofon), ci din constricția respirației. Este, practic, un fluier iar schimbarea traseului aerului prin acoperirea unor găuri în corpul fluierului schimbă notele. Acest lucru il face un instrument simplu, dar și unul destul de ciudat.

  • Percutie

    Toba este cel mai vechi instrument muzical. Percutia este intuitiva si pregateste simtul muzical pentru celelalte instrumente printr-un element de baza: ritmul. Pentru copii este natural sa bata cu maleta in fata de toba, sa zarnaie din zurgalai sau sa miste un shaker. De aici, nu e decat un pas pana la ritm, iar ritmul este muzica. Alege un instrument de percutie pentru copilul tau si va garantam zambetul cu care va va intampina!

  • Accesorii

    Unele instrumente muzicale au nevoie si de accesorii. Chiar si micii muzicieni au nevoie de ele. O parte dintre acestea le veti gasi aici.

pe pagina
Arata 13 - 24 din 113 produse
Arata 13 - 24 din 113 produse