Pick-Up Audio Technica AT-LP120-X USB SV

B00ATH019

PICK-UP AUDIO TECHNICA AT-LP120-XUSBSV Vezi mai mare

Pick-Up Audio Technica AT-LP120-X USB SV

Produs nou

  • Cel mai popular model fabricat de AudioTechnica
  • Quartz lock
  • Turatia reglata automat

Mai multe detalii

1 699,00 lei / BUC

(Pretul include 19% TVA)

Include 1,71 lei ecotaxa

In stoc

 

  Garantie 24 luni inclusa
  Livrare gratuita!

Cum platesc

Detalii

Pick-Up Audio Technica AT-LP120-X USB Silver

AT-LP 120 este cel mai popular model fabricat de AudioTechnica ( este un model entry-level, direct drive, inspirat de Technics SL-1200 MkII ). Acum, AudioTechnica propune evolutia AT-LP 120 X, un model bazat pe AT-LP 120, dar imbunatatit. Inafara de bratul care a fost modificat si de noua doza si noul headshell utilizat, AT-LP 120 X rezolva cateva dintre problemele pe care le avea AT-LP 120 :
- S-a renuntat la cablul de semnal captiv - acum avem mufe RCA mama si conector pentru fir de masa.
- Doza AT-VM95 E si preamplificatorul phono ofera un nivel de semnal de iesire mai bun ( vechea combinatie se auzea un pic cam incet la nivelul de referinta )
- Noua doza AT-VM95 E face parte dintr-o familie de doze cu diverse ace interschimbabile ( conic, eliptic, MicroLine, Shibata, ac conic pentru discuri shellac )

  • Platan din aluminiu,
  • antrenare direct-drive,
  • viteza selectabila manual ( 33 1/2, 45 sau 78 rpm )

Turatia reglata automat si cu posibilitatea de a fi ajustata manual. Pick-up-ul este prevazut cu un slider pentru pitch control, cu sensibilitatea selectabila ( 10 - 20 % ), buton de bypass pentru acesta ( Quartz lock ), sistem de reglare stroboscopica a turatiei pe marginea platanului pentru toate turatiile.

Brat clasic cu montura 1/2" pentru doze.

Bratul de tip S este dotat cu noul headshell detasabil HS 6 si se potriveste cu o varietate mare de doze MM sau MC. Audio-Technica AT-LP 120 X are preinstalata noua doza MM Audio-Technica AT-VM95E. Apasarea acului este reglabila manual, se poate regla antiskatingul si se poate modifica pozitia bratului pe verticala.

Capacul de protectie impotriva prafului este detasabil.

Preamplificatorul de doza este integrat si poate fi dezactivat cu ajutorul unui buton aflat pe spatele aparatului in eventualitatea in care doriti sa utilizati un alt preamplificator de doza extern.

Audio-Technica AT-LP 120 X are integrata o placa de conversie analog-digitala si vine impreuna cu toate cablurile necesare precum si cu o solutie software pentru digitizarea vinilurilor ( Audacity, compatibil cu Mac sau Windows - minim OS X 10.1 sau Windows 98 )

  • Latime: 452 mm
  • Adancime: 652 mm
  • Înaltime: 142 mm
  • Greutate: 8 kg




Specificatii



0
1
2
3
BRAND AUDIO TECHNICA
GREUTATE NETA8 kg
0
1
2
3
CULOAREARGINTIU
DIMENSIUNILatime: 452 mm Adancime: 652 mm Înaltime: 142 mm

 

24 produse similare in aceeasi categorie: