Sistem Audio PUBSET-BL

B15APR009

SISTEM AUDIO APART PUBSET-BL Vezi mai mare

Sistem Audio PUBSET-BL

Produs nou

Mai multe detalii

18 190,32 lei / BUC

(Pretul include 19% TVA)

Indisponibil

 

  Garantie 24 luni inclusa
  Livrare gratuita!

Cum platesc

Detalii

Sistem Audio PUBSET-BL

Apart PUBSET este soluția ideală pentru crearea unei ambianțe placute sau fierbinti pentru aplicațiile de sunet în cafenele, baruri sau magazine. Acest set este format din 4 difuzoare MASK8, 2 subwoofere SUB2400 și 1 amplificator CHAMP-3D.

PUBSET este pus in miscare de amplificatorul digital CHAMP-3D cu 3 canale, care are un procesor DSP de înaltă clasă încorporat, iar din cauza răcirii prin convecție este rezistent la praf și, in mod evident, nu va avea nevoie de intretinere. Amplificatorul poate funcționa în 3 moduri: complet blocat, doar volum sau cu toate funcțiile DSP complet accesibile. Alte caracteristici ale CHAMP-3D sunt limitatorul extins, delay, egalizatorul parametric complet cu 4 benzi, compresorul și filtrul subsonic.

Difuzoarele de top MASK8 aduc tonuri înalte si medii foarte clare. Basul puternic pe care il veți simți cu siguranta, provine din subwooferele SUB2400.
Acest PUBSET îi va aduce pe oameni într-o dispoziție de dans! fie ca vrei sa faci petrecere, fie ca vrei sa ai muzica de ambient, PUBSET de la Apart este ideal pentru locatia ta.




Specificatii



0
1
BRANDAPART
0
1
CULOARENEGRU

 

1 produs similar in aceeasi categorie: