Boxa Activa Behringer B615D, 1500W, 126dB

A00BEH031

Boxa Activa Behringer B615D, 1500W, 126dB

Produs nou

 • Boxa activa, in 2 cai
 • Echipata cu un difuzor de 15" si un driver de 1.75"
 • Putere: 1500 W
 • Banda de frecvente: 50 Hz - 18 kHz
 • SPL maxim: 126 dB.
 • Pret pe bucata

Mai multe detalii

2 033,00 lei / BUC

(Pretul include 19% TVA)

Include 5,70 lei ecotaxa

In stoc

 

  Garantie 24 luni inclusa
  Livrare gratuita!

Cum platesc

Detalii

Audiții de mare concert

Boxa activa profesionala Eurolive B615D este exact ce te'ai obisnuit sa astepti de la Behringer - mai multa putere, mai multa functionalitate si categoric mai multa acesibilitate! Inginerii Behringer chiar s-au intrecut pe ei insisi creand o solutie PA ce inglobeaza un amplificator de 1500W in clasa D de inalta clasa, un modul de intrare Microfon/Linie cu zgomot redus si control de volum, un DSP integrat si o portabilitate excelenta.

La acestea se adauga cel mai bun difuzor de 15" cu excursie lunga pentru un bass desavarsit si un driver de 1.75" cu membrana de aluminiu pentru redarea exceptionala a frecventelor inalte.

 • Echipata cu un difuzor de 15" si un driver de 1.75".
 • Putere: 1500 W.
 • Banda de frecvente: 50 Hz - 18 kHz.
 • SPL maxim: 126 dB.
 • Frecventa crossover: 1.8 kHz.
 • Dimensiuni (I x L x A): 732 x 470 x 424 mm.
 • Greutate: 26.2 kg.
 • Pret pe bucata!

Clasa-D oferă putere masivă și sunet perfect

Tehnologia amplificatoarelor Behringer Class-D oferă capacitate majoră a puterii și performanțe sonore superioare în cadrul unei boxe portabile ușor de folosit, ușor de transportat. Amplificarea Class-D impresionează prin eficiența energetică și elimină necesitatea de surse de alimentare de mare putere. Această tehnologie permite proiectarea și construcția unor produse extrem de puternice, dar semnificativ mai ușoare decât altele similar, folosind, de asemenea, mai puțină energie și o amprentă asupra mediului redusă.

Amplificare sporită și eficiență energetică

Experiența Behringer în construcția de boxe își spune cuvântul în dezvoltarea modelului de loudspeaker B615D – boxa este mai ușoară (26.2 kg) și oferă mai multă putere. Amplificatorul de putere tip Class-D este eficient energetic și mulțumită tehnologiei SMPS (Switch Mode Power Supply) – o alternativă high-tech la transformatoarele de mare capacitate – sunt eliminate degajările majore de căldură și boxele pot funcționa cu răcire proprie pentru perioade îndelungate de timp.

Bi-amplificare – Integritate absolută a sunetului

Mulțumită sistemului de bi-amplificare (2 amplificatoare pe fiecare speaker), modelul B615D furnizează cu ultra-fidelitate digitală 1500 de wați pe baza a două driver-e cu alimentare separate. În timp ce unii dintre competitori aplică simple crossover-e pasive, care separă fără acuratețe spectrul de frecvențe și degradează performanțele driver-ului, Behringer merge cu un pas mai departe și dotează fiecare woofer și tweeter cu un amplificator separate pentru integritate absolută a semnalului.

Transductoare special proiectate

Amplificatoarele de mare putere și eficiență tip Class-D dotate cu tehnologie Switch Mode Power Supply și funcționalități DSP de ultimă oră pot impresiona pasionații de specificații tehnice, dar elementul diferențiator la nivel de sunet este altul. Transductorii de frecvențe joase (LF – Low Frequency) și cei de frecvențe ridicate (HF – High Frequency) sunt proiectați în mod specific pentru fiecare tip de aplicație. În momentul achiziției unui BOXE ACTIVE Behringer, vei ști cu siguranță că transductorii sunt proiectați să funcționeze ireproșabil cu fiecare alt element din construcție pentru a furniza un sunet profesional. Modelul B615D livrează cantități masive de volum pentru sunete joase, detalii bine articulate pentru mediane și precizie în definirea sunetelor înalte.
Specificatii0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
BRAND Behringer
PUTERE RMS375 W
GREUTATE BRUTA35 KG
GREUTATE NETA26.2 KG
BANDA DE FRECVENTE50 - 18000 HZ
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
SPL MAXIM126 DB
CONFIGURATIE2 CAI
DIMENSIUNI732 X 470 X 424 MM
CONECTORI INTRAREXLR, JACK 6.3 MM
CONECTORI IESIREXLR

 

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

 

30 produse similare in aceeasi categorie: