Drum Pad Roland SPD ONE WAV PAD

H34RLD071

Drum Pad Roland SPD ONE WAV PAD

Produs nou

  •  Importati propriul WAV original prin conectarea la calculator prin USB.
  •  Drive intern de 4 GB, pana la 360 de minute de fisiere audio stereo.
  •  Alimentare prin baterii 4 x AA sau adaptor AC.
  •  Poate fi folosit sub forma de controller pad prin USB-MIDI.

Mai multe detalii

1 180,00 lei / BUC

(Pretul include 19% TVA)

Include 0,14 lei ecotaxa

Indisponibil

 

  Garantie 24 luni inclusa
  Livrare gratuita!

Cum platesc

Detalii

Drum Pad Roland SPD ONE WAV PAD

SPD:: ONE WAV PAD este un pad de percutie digitala usor, compact, la care se poate canta cu betele de tobe, mainile sau picioarele.

  •  Importati propriul WAV original prin conectarea la calculator prin USB.
  •  Drive intern de 4 GB, pana la 360 de minute de fisiere audio stereo.
  •  Alimentare prin baterii 4 x AA sau adaptor AC.
  •  Poate fi folosit sub forma de controller pad prin USB-MIDI.

Sunetele voastre, negative si Click-Tracks - acum in palma ta

Roland SPD::ONE WAV PAD este un nou tip de pad de percutie digitala, unul care permite oricarui muzician sa adauge sunete electronice interpretarilor sale. Importarea de fisiere audio este la fel de simpla ca si conectarea SPD::ONE WAV PAD la PC sau Mac: tragand fisierele WAV pe drive-ul care apare. Indiferent daca aveti nevoie de negative complete sau doar de sample-uri one-shot, sunetele voastre pot fi incarcate si cantate in cateva secunde. De indata ce sunteti pregatiti, pad-ul robust dar senzitiv in acelasi timp, poate fi cantat cu betele, mainile sau picioarele iar setarile pragurilor de actionare sunt usor de ajustat si cu controale intuitive.

Alimentat cu baterii sau curent, portabilul SPD::ONE WAV PAD poate fi folosit pe podea, pe masa, sau montat pe orice suporturi de tobe cu ajutorul adaptorului inclus. Operatiunea este simpla, chiar si pentru acei muzicieni care nu sunt tehnici. Doar folosind cele patru butoane de pe panoul de control, se pot modifica sunetul, volumul, balansul si altele. Indiferent daca sunteti tobosar, percutionist, chitarist, DJ sau solist vocal, SPD::ONE WAV PAD este o modalitate simpla si flexibila de a expanda paleta de sunete si a va revigora interpretarile.

Un pad digital de percutie care poate fi cantat cu betele, mainile sau picioarele

Fiecare muzician este unic iar instrumentele voastre trebuie sa va completeze stilul si creativitatea. SPD::ONE WAV PAD va permite sa cantati in felul in care doriti; acest pad digital de percutie poate fi cantat cu betele de tobe, mainile sau picioarele. Mai mult, puteti ajusta senzitivitatea si setarile pragurilor de actionare in cateva secunde, folosind doua controale rotative de pe partea laterala a instrumentului. Tobosarii si percutionistii vor indragi senzatia solida si naturala a reculului, chitaristii pot folosi cu incredere instrumentul pentru ritmuri de patru pe patru si practic orice muzician poate canta sunete cu mana fara teama ca la finalul reprezentatiei vor resimti durere la nivelul palmei sau degetelor.

Importati piese intregi, negative si click tracks

SPD::ONE WAV PAD poate importa si reda fisiere audio WAV. * De la negative la samples individuale precum fraze vocale, sunete de tobe si secvente muzicale, daca le puteti inregistra, le puteti incarca in SPD::ONE WAV PAD si sa le cantati. Importarea fisierelor audio este foarte simpla: doar conectati instrumentul la PC sau Mac prin USB iar apoi incarcati fisierele. Sample-urile pot fi actionate prin diferite modalitati, folosind o multime de optiuni de redare, precum polifonic, monofonic sau alternativ. Cu SPD::ONE WAV PAD, redarea propriilor voastre sunete nu a fost nicodata mai usoara.

Redati click-track simultan—si In Sync—si negative audio

Cu redarea negativelor se aduce orice spectacol mic, la nivelul unei productii de studio. Iar cu SPD::ONE WAV PAD orice puteti inregistra in studioul vostru, puteti aduce live, pe scena. Dar pentru a sta sincronizati cu negativul, veti avea nevoie de un click track, iar SPD::ONE WAV PAD va poate ajuta. Click pe track-urile importate pe care le-ati creat in DAW ca sa va acompaniati negativul, va canta simultan. Iar aici este aspectul inteligent—in timp ce negativul poate fi auzit prin iesirea principala si cea de casti, click-ul este automat rutat catre casti, doar pentru monitorizarea scenei. Pe masura ce cantati, balansul volumului intre negativ si click track, poate fi ajustat folosind butonul de Balance Mix. Iesirea de casti este conceputa pentru a produce un sunet amplu de monitorizare, asigurand auditia sunetului chiar si pe o scena zgomotoasa.

Suprapuneti fisiere audio si personalizati-va sunetele

in timp ce SPD::ONE WAV PAD este simplu de folosit, poate de asemenea sa suporte set-up-uri creative serioase. Pana la trei fisiere audio pot fi suprapuse impreuna, astfel ca o singura lovire poate produce trei sunete deodata. Imaginati-va auzind un sunet de kick de 808 profund impreuna cu o bataie din palme si o fraza vocala—acesta functie unica de suprapunere are posibilitati infinite. Puteti chiar actiona sunete diferite prin a canta diferite velocitati. De exemplu, cand cantati sunete de hi-hats, puteti actiona un closed hi-hat atunci cand loviti mai tare. SPD::ONE WAV PAD inlesneste punerea in scena cu o versatilitate surprinzatoare

Usor de adaugat oricarui set de instrumente

SPD::ONE WAV PAD este suficient de compact pentru a se potrivi setului actual de instrumente, fara a fi nevoie de a schimba locul celor deja existente. Cu adaptorul de montare inclus, puteti sa atasati pad-ul instant la un stativ de cinel, de tom-uri, * sau chiar la un stativ de microfon. Alternativ, SPD::ONE WAV PAD poate fi cantat fara a-l monta la ceva ci pur si simplu asezat pe podea, pe masa sau pe orice suprafata solida.

*Dimensiunile tijei stativului de percutie: intre 8.0 si 12.7 mm.

Portabil si construit pentru turnee

Puteti lua SPD::ONE WAV PAD oriunde doriti, multumita dimensiunii sale compacte si alimentarii pe baterii. Este suficient de usor pentru a fi pus intr-o geanta sau husa de instrument, si suficient de rezistent la calatorii, multumita carcasei de metal. Puteti chiar canta si produce propriile voastre sunete pe loc cu ajutorul castilor, si sa le includeti in setul vostru din acea seara.

Control facil cu ajutorul celor patru butoane

Operarea SPD::ONE WAV PAD este foarte simpla. Nu exista sub-meniuri complexe sau butoane de secvente—doar selectati propriile voastre sunete prin invartirea selectorului de banci la una dintre cele 12 pozitii, si loviti pad-ul pentru a canta. Doar cu cele patru butoane de pe panoul de control, tot ce aveti nevoie este la indemana, inclusiv abilitatea de a personaliza sunetele, de a ajusta volumul general sau balansul nivelurilor pe loc.

Controler MIDI compact pentru productie muzicala DAW

Multumita suportului USB-MIDI incorporat, SPD::ONE WAV PAD poate fi folosit ca si pad controller digital pentru programele DAW. Aceasta aduce o modalitate exclenta de a controla sunete bazate pe programe de calculator si sa imbunatatiti productia cu track-uri MIDI de percutie realistice

Specificatii:

- Memorie: 4 GB
- Format audio: WAV
- USB pentru stocare si MIDI
- Utilizare: prin baterii Ni-MH (AA, HR6) x 4, Alkaline (AA, LR6) x 4 sau prin adaptor AC (DC9V)
- Utilizare prin baterii Ni-MH: Pana la 7 ore
- Utilizare prin baterii AA, LR6: Pana la 6 ore
- Dimensiuni: 140 x 160 x 56 mm
- Greutate: 900 g




Specificatii



0
1
2
3
4
BRANDROLAND
GREUTATE NETA900 g
CULOARERosu
0
1
2
3
4
DIMENSIUNI 140 x 160 x 56 mm
USBDA

 

30 produse similare in aceeasi categorie: