EGALIZATOR GRAFIC PROEL DGEQ

A31PRO000

EGALIZATOR GRAFIC PROEL DGEQ Vezi mai mare

EGALIZATOR GRAFIC PROEL DGEQ

Produs nou

PROEL DGEQ egalizator digital 2 intrari/2 iesiri. Echipat cu EQ parametric, filtre high, low si delay pe fiecare canal, controlul sensibilitatii la intrare, control bypass pentru toate functiile, indicator pe LED pentru semnal, display LCD. Dimensiuni (I x L x A): 44 x 480 x 149 mm. Greutate: 1.93 kg.

Mai multe detalii

802,26 lei / BUC

(Pretul include 19% TVA)

Indisponibil

 

  Garantie 24 luni inclusa
  Livrare gratuita!

Cum platesc

Detalii

Egalizatorul digital DGEQ este un egalizator grafic si parametric cu 15 + 15 pasi stereo de ajustare si mono dual cu posibilitatea conectarii canalele A si B. DGEQ este caracterizat cu 15 filtre parametrice simetrice: un filtru pentru inalte si joase si un delay pentru fiecare canal, 16 ajustari standard si alti 16 pasi de ajustare pentru a fi setati de utilizator. Aceasta ajustare a egalizatorului grafic poate fi efectuata manual sau prin conectori RS232, USB sau MIDI si PC. Este posibila conectarea DGEQ-ului direct in intrarea/iesirea amplificatoarelor care au aceasta optiune sau care au preamplificatoare de sistem si boostere.
DCEQ este echipat cu sofware-ul necesat pentru control. Acest software permite modificarea tuturor setarilor prin intermediul interfetei PC.




Specificatii



0
1
2
BANDA DE FRECVENTE - HZ
DIMENSIUNI1 MM
0
1
2
THD1.00 %

 

25 produse similare in aceeasi categorie: