Masina de Ritm Roland TR-08

H34RLD070

Masina de Ritm Roland TR-08

Produs nou

  • Programabila prin modurile clasice de scriere Step si Tap
  • Sequencer-ul are 16 pasi cu 16 sub-pasi pentru pattern-uri detaliate si rolls

Mai multe detalii

1 630,00 lei / BUC

(Pretul include 19% TVA)

Include 0,29 lei ecotaxa

In stoc

 

  Garantie 24 luni inclusa
  Livrare gratuita!

Cum platesc

Detalii

Masina de Ritm Roland TR-08

  • Programabila prin modurile clasice de scriere Step si Tap
  • Sequencer-ul are 16 pasi cu 16 sub-pasi pentru pattern-uri detaliate si rolls
  • Continuati sa cantati ritmuri chiar si in timpul comutarii intre modurile de scriere
  • Afisaj LED pentru o navigare mai usoara si un control mai bun al tempo-ului si al shuffle-ului
  • Zece iesiri separate prin USB audio

Dupa ce a creat o schimbare monumentala in sunetul muzicii, "808" a continuat sa modeleze si sa defineasca genuri intregi. Iubita de muzicienii si producatorii din intreaga lume, acesta este una dintre cele mai venerate si cautate instrumente muzicale electronice din toate timpurile.

Boom-ul in Camera

Modelul TR-808 a ajuns in 1980 la un public nevinovat si oarecum uimit. Pentru multi dintre acestia, sunetul sau pur analogic si o gama de parametri optimizabili nu au furnizat exact sunetul "traditional" al tobelor. Nu a fost mult insa pana cand muzicienii aventurieri si producatorii au pus mana pe TR-808 si au inceput sa invarta acele butoane astfel incat lumea sa realizeze pe deplin impactului sonic pe care-l va lasa in muzica pentru totdeauna. in urmatoarele trei decenii, hi-hats-urile efervescente si snare-ul energic, rim-shot-ul robotic si pocnitor, cowbell-ul inconfundabil si da, acel bass drum asurzitor, vor fi auzite pe multe mii de piese. Au fost create hituri la nivel mondial, underground clasic si genuri intregi s-au nascut. Influenta sa este atat de profunda incat a fost afisat in titlul pieselor celebre, avand albume dedicate si trupe numite dupa el, si chiar a fost subiectul unui documentar de lung metraj.

O Noua Generatie de 808

Timpul nu a diminuat influenta lui TR-808. Genurile noi continua sa faca uz de modelul 808, altii folosindu-l ca instrument principal si definind sunetul stilului. Sigur, puteti folosi samples-uri de TR-808, dar nu exista nimic asemanator cu cel real. Interfata de utilizare a utilizatorului 808 cu butoanele, knob-uri si comutatoarele sale si capriciile ciudate ale modulului in care sunetele interactioneaza unul cu celalalt - toate acestea sunt extrem de importante pentru a invoca acel mojo de 808 adevarat. si o stii cand il auzi.

Noul TR-08 adauga cateva retusuri minutioase si moderne la formula clasica. Sequencerul are 16 sub-pasi per pas, astfel incat sa puteti crea snare fills detaliate si hi-hats-uri complicate si succesive. De asemenea, are un trigger selectabil pentru lucrul cu alte instrumente, cum ar fi TB-03, SH-01A sau sintetizatoare modulare. Un afisaj LED discret ofera un control mai bun al tempo-ului si al shuffle-ului. Puteti sa programati sau sa cantati live fiecare parte de tobe in timp real, fara a opri schimbarea modurilor. Totul trimite si primeste mesaje de control MIDI si chiar suporta audio si MIDI prin USB.

Portabil. Accesibil. Autentic.

Originalele TR-808 sunt mari si grele, iar raritatea lor le face extrem de costisitoare si cautate pe piata second. Din acest motiv, multi au recurs la pachete de sample-uri de 808 ori la replici hardware. Dar este ceva aparte in privinta culorilor si controalelor si, bineinteles, sunetul unui adevarat TR-808 care aduce acasa sunetul a numeroase piese clasice. TR-08 reda cu precizie ingredientele care fac un 808 atat de special. Interfata, in timp ce miniaturizata, este autentica 100%. Sunetul este vibrant si viu datorita tehnologiei propriu-zise de comportare a circuitelor analogice (ACB). Utilizam ACB pentru a recrea cu atentie toate detaliile si capriciile hardware-ului original prin modelarea fiecarui circuit analog, chiar pana la nivelul componentelor.

Nu numai ca TR-08 arata si suna in intocmai, dar are, de asemenea si unele caracteristici si facilitati moderne. Cu toata acesta putere de a crea percutii, ar fi o rusine sa-l tinem inchis in studio. La urma urmei, inspiratia poate lovi oriunde si masinile de ritmuri sunt distractive pentru a si cantate live. TR-08 este literalmente suficient de mic pentru a fi luat aproape oriunde.

Specificatii:

- Pasi: 16
- Knob de volum, buton start/stop, knob de tempo, switch de selectie voce
- Compresor
- Baterii reincarcabile Ni-MH (AA, HR6) x 4
- Baterii Alkaline (AA, LR6) x 4
- Port USB
- Iesire jack stereo
- Dimensiuni: 308 x 130 x 51 mm
- Greutate: 1.3 kg




Specificatii



0
1
BRANDROLAND
0
1
CULOARENEGRU

 

30 produse similare in aceeasi categorie: