Pian digital Yamaha Clavinova CVP-701B Negru, 88 Clape GH3X

H43YMH193

Pian digital Yamaha Clavinova CVP-701B Negru, 88 Clape GH3X

Produs nou

  • Pian digital
  • Claviatura GH3X
  • 88 clape cu declansator 
  • Polifonie de 256, 1286 voci,
  • 310 stiluri, 65 cantece,
  • inregistrare pe 16 piste
  • Memorie interna de 2.8 MB

Mai multe detalii

14 820,00 lei / BUC

(Pretul include 19% TVA)

Include 1,71 lei ecotaxa

Stoc limitat

 

  Garantie 24 luni inclusa
  Livrare gratuita!

Cum platesc

Detalii

Începând cu senzația reală la atingere precum cea a unui pian de concert prin claviatura din lemn natural GH3X (Graded Hammer 3X) cu mecanism de scăpare și acoperirea clapelor cu ”synthetic ivory”, continuând cu design-ul intuitiv și integrarea cu iPad, pianul digital Clavinova CVP-701 vă conectează la artistul care sunteți. Toate pianele digitale Clavinova au mai întâi de toate funcția de pian, iar în plus CVP-701 include tehnologia Yamaha Real Grand Expression. O varietate interactivă de divertisment muzical, funcții de învățare și exersare, toate acestea fac ca pianele digitale să fie iubite atât de cei aflați la început de drum muzical, cât și de pianiștii experimentați. Ecranul color face operarea facilă și intuitivă. Lămpile de Ghidaj indică ce clape trebuie apăsate pentru cei amatori, iar notația de pe ecran este utilă celor experimentați.

Mai multe detalii: 

Experiența îndelungată de mai bine de un secol în construirea pianului, a culminat cu creearea acestui instrument modern

Trăiți experiența de a interpreta la pianul digital ce sună ca un adevărat pian de concert. Veți simți diferența chiar după primele note. Senzație reală la atingerea clapelor și răspuns, echipat cu tonul inconfundabil al celor mai bune piane de concert creeate vreodată, pianul digital Clavinova oferă expresivitate și o gamă dinamică ce redefinește standardul pianelor digitale de astăzi.

Visul de a avea un studio piano s-a împlinit

Funcția îmbunătățită Piano Room include acum vocile celebrelor piane de concert Yamaha CFX și Bösendorfer Imperial și în plus pianele electrice vintage. În modul Session Mode, puteți invita virtual trei muzicieni în încăpere pentru a vi se alătura atunci când exersați și interpretați unul din cele 40 de stiluri muzicale diferite. Aceste sesiuni alături de muzicieni vor urmări în mod automat armoniile voastre și volumul expresiei utilizând noua funcție Dynamics Control. Puteți activa selectiv și să dezactivați oricare dintre ele în funcție de nevoile muzicale din momentul respectiv. În această sesiune specială, puteți chiar să vă înregistrați sesiunile cu ajutorul unui singur buton.

Varietatea înfrumusețează viața

Pianul digital CVP-701 deține sute de Voci de calitate superioară ale diverselor instrumente, inclusiv Vocile "Natural!", "Sweet!" și "Cool!" eșantionate în special pentru a îmbunătăți tipurile de instrumente. Vocile Yamaha Super Articulation (SA) adaugă performanța originală a instrumentelor muzicale așa cum au fost ele interpretate de artiștii virtuoși ai acestora.

Când vă doriți să interpretați la mai mult instrumente, nu doar la pian

Una dintre funcțiile ce definesc pianul digital CVP Clavinova este multitudinea de Stiluri diferite ce pot fi controlate în timp real doar interpretând acorduri la claviatură. Stilurile Acompaniament introduc formații ale muzicienilor virtuali în propriile performanțe într-o varietate de genuri muzicale. De la micile formații de jazz la orchestre complete, puteți controla ce acorduri sau armonii interpretează prin ceea ce TU interpretezi și în plus puteți controla dinamica formației. Dezvoltate de către muzicieni din întreaga lume în sesiuni profesioniste, Stilurile adaugă autenticitate, acompaniament la calitate de studio, tuturor performanțelor - chiar și atunci când interpretați singuri. Puteți utiliza Stilurile pentru a adăuga frumoase Intros (introduceri), Endings & Fill-Ins (finaluri și completări) și chiar să aranjați cântece în timp real.

Acum oricine poate interpreta un hit muzical

Pianele digitale CVP Clavinova au foarte multă răbdare cu tine: dacă nu interpretezi corect notele, așteaptă până reușești! Acest lucru este posibil prin funcția unică Guide ce se regăsește în CVP. Este atât de ușor să interpretezi un cântec, iar ”Follow Lights library” te învață melodii cunoscute. Totul este posibil cu pianul CVP Clavinova. Trebuie doar să urmați luminile ce se aprind pentru fiecare notă în parte, iar aranjamentele orchestrale complete și arpegiile vă înfrumusețează interpretarea. Acum, nu interpretați împreună cu o înregistrare, înregistrarea se redă împreună cu interpretatea TA. Vizitați www.yamahamusicsoft.com/followlights pentru a descopri chiar azi întreaga librărie.

Conectați-vă și începeți să interpretați

Puteți conecta un microfon pentru a cânta împreună cu interpretarea la claviatură sau utilizând fișierele cântecelor Karaoke de pe YamahaMusicSoft.com. Toate jack-urile input se află la îndemână pe partea frontală a instrumentului, sub clape, pentru un acces facil. Alternativ, puteți conecta un dispozitiv muzical portabil precum un MP3 player sau telefon inteligent pentru a asculta cu ajutorul sistemului de boxe cu definiție ridicată al pianului digital Clavinova.

*Funcția Vocal Harmony este disponibilă doar la CVP709GP/709/705.

*Acces la Flowkey Premium timp de 3 luni gratuit si garantie extinsa 5 ani pentru pianele digitale sau claviaturile digitale Yamaha achizitionate în perioada 01/04/2020 - 31/03/2021




Specificatii



0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
GREUTATE BRUTA82.24 KG
GREUTATE NETA78.14 KG
DIMENSIUNI918 x 1352 x 595 MM
MIDIDA
CLAVIATURAGH3X
FINISAJNEGRU
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
DIFUZOR2 X 25 W
NUMAR CLAPE88
NUMAR DE VOCI1286
USBDA
POLIFONIE256

 

30 produse similare in aceeasi categorie: