Pian Digital Yamaha Portable Grand DGX-660WH Alb, 88 Clape GHS

H43YMH217

Pian Digital Yamaha Portable Grand DGX-660WH Alb, 88 Clape GHS

Produs nou

 • Pian digital
 • Claviatura GHS cu 88 clape
 • Accesorii: pedala FC5
 • Alimentatorul PA-150 este inclus
 • Stand partituri inclus

Mai multe detalii

3 928,00 lei / BUC

(Pretul include 19% TVA)

Include 1,71 lei ecotaxa

Indisponibil

 

  Garantie 24 luni inclusa
  Livrare gratuita!

Cum platesc

Detalii

DGX-660 de la Yamaha este cel mai nou pian digital cu aranjor si multe alte functii menite sa faca studiul si cantatul cat mai distractiv pentru toti. Noua functie Piano Room iti permite sa selectezi dintr-o varietate de tonuri de pian si setari acustice pentru a crea un ton original. Pianele Yamaha sunt cunoscute pentru versatilitate iar acum poti conecta un microfon pentru a canta peste piesa sau pentru a face un duet. In plus, poti inregistra totul direct pe un stick USB pentru a imparti cu prietenii si familia.

Tu și muzica ta

Pianul digital DGX-660 oferă pianiștilor un mod plăcut de a studia și de a-și îmbunătăți experiența. De la amatori la artiști experimentați, toți apreciază acompaniamentul - experiența de a interpreta alături de o formație, precum și sunetul profesionist. Are încorporat USB Audio Recorder ce reușește să captureze inspirația muzicală, atunci când sunteți pregătiți să vă partajați realizările.

Specificatii: 

 • Pian digital
 • Claviatura GHS cu 88 clape
 • Polifonie cu 192 note,
 • 151 + 15 Drum/SFX Kits + 388 XGlite
 • Difuzoare: 12cm x 2 + 5cm x 2
 • Preseturi: 205
 • 2 difuzoare de 6 W
 • Finisaj: Alb
 • Accesorii: pedala FC5
 • Dimensiuni: 1,397mm x 146mm x 445mm
 • Greutate: 21kg 
 • Alimentatorul PA-150 este inclus
 • Stand partituri inclus

Alege-ți pianul și alege unde vei interpreta!

Bine ați venit în propria sală de concert prin funcția "Piano Room"! Modelul DGX-660 oferă un spațiu virtual dedicat - puteți alege dintr-o varietate de setări - piane și zone acustice, să creați propriul stil de studiu sau ambient. Alegeți pur și simplu pianul dorit, apoi spațiile acustice - de la o încăpere goală, la scena unui club, sau a unei săli de concert. Vă puteți regla chiar și poziția capacului pianului!

Acompaniază-te vocal!

Conectați un microfon la DGX-660 pentru a interpreta solo atunci când interpretați, sau cu fișiere karaoke preinstalate de pe Yamaha Musicsoft. Ascultați sunetul mixat perfect prin boxele încorporate. Vizualizați versurile pe ecranul inclus. Sunt prevăzute trei presetări pentru diferite situații de performanță vocală. Puteți chiar să creați și să vă salvați propriile setări de microfon, inclusiv reverberație profesională și efecte de acompaniament.

Wireless prin dispozitivul iOS

Adaptoarele wireless opționale de la Yamaha stream audio și MIDI la și de la dispozitivul iOS cu aplicații Apps. muzicale compatibile. Aplicația Chord Tracker Apps. beneficiază de această tehnologie, permițând redarea cântecelor din librăria de cântece a dispozitivului iOS prin wireless la sistemul de boxe a DGX-660. Chord Tracker analizează cântecele audio salvate în dispozitivul iOS și apoi afișează simbolurile acordurilor. Puteți chiar să creați un fișier cântec XF ce redă în întregime cântecul utilizând Stilurile de acompaniament ale DGX-660.

Sunet de pian de concert World Class - Pure CF Sampling

Generatorul de sunet Pure CF este rezultatul îndelungatei experiențe de manufacturare a pianelor și a tehnologiei emblematice de eșantionare. Yamaha este lider în domeniul tehnologiei de construire a pianului digital, iar aceasta reiese din Vocile care utilizează eșantionarea pianului Pure CF. Sunetul renumitului pian de concert Yamaha CFIIIS de 275 cm este reprodus cu fidelitate, cu dinamica incredibilă și expresivitatea sa, fapt ce demonstrează că DGX-660 merită numele Yamaha.

Senzație reală la atingerea clapelor, claviatură GHS cu 88 de clape grele

Claviatura de tipul Graded Hammer Standard (GHS) are acționare cu clape grele, cu apăsare mai grea în registrul grav și mai ușoară în cel acut, similar senzaței oferite de pianul acustic. Este foarte importantă experiența clapelor grele pentru pianiștii aflați la început de drum; studiul cu ajutorul acționării GHS construiește o tehnică corectă de digitație și oferă o experiență favorabilă pentru performanța viitoare la un pian acustic.

Amortizarea rezonanței

Efectul digital de amortizare a rezonanței reproduce vibrația indusă între coardele pianului acustic. Exact ca un pian acustic, atunci când pedala amortizor este apasată, celelalte coarde adaugă culoare sonoră notelor interpretate până când pedala este eliberată.
Specificatii0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
BRANDYamaha
GREUTATE NETA28 kg
CULOAREALB
DIMENSIUNI761 x 1399 x 445 mm
CLAVIATURAGHS
MODELDGX660WH, Portable Grand
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
DIFUZOR2 x 6 W
NUMAR CLAPE88
NUMAR DE VOCI554
POLIFONIE192
MEMORIE1.7MB

 

30 produse similare in aceeasi categorie: