Pian digital Yamaha P-115 Black, 88 clape GHS

H43YMH186

Pian digital Yamaha P-115 Black, 88 clape GHS

Produs nou

Acest produs nu mai face parte din oferta Senia.ro


Pentru produse similare click aici.

  • Pian digital
  • Claviatura GHS
  • 88 clape
  • Polifonie cu 192 note
  • 14 voci
  • Inregistrator

Indisponibil

 

  Garantie 24 luni inclusa
  Livrare gratuita!

Cum platesc

Detalii

Gamă completă de funcții. O pianină compactă cu design modern, stilizat.

Seria P are funcții reale de pian, fiind compatibilă cu aplicațiile iOS! Operarea facilă ușurează interpretarea. Modelul P-115 este un model nou ce oferă performanță îmbunătățită și funcționalitate, dar și operare facilă cu aplicații iOS.

Design-ul subțire, portabilitatea sunt caracteristicile modelului P-115 ce oferă performanță autentică de pian. Pianiștii experimentați și cei începători se bucură deopotrivă de acest pian.

Senzația la atingere oferă experiența unei interpretări autentice la pian.

Modelul P-115 are claviatură cu acționare liniar variabilă (GHS). Senzația la atingere se schimbă gradual în funcție de registru, astfel apăsarea este mai greoaie atunci când sunt interpretate părțile grave și mai ușoară atunci când se interpretează părțile suave. Pianul are o claviatură cu senzație autentică la atingere, clapele negre au finisaj mat precum cele ale pianului acustic.

Bucurați-vă de senzația interpretării pianului de concert

Modelul P-115 utilizează generatorul de sunet Yamaha "Pure CF".
Sunetul acestui pian a fost înregistrat de la renumitul pian de concert Yamaha CFIIIS, binecunoscut în marile săli de concert din lume. În plus față de sunetul avansat de pian, funcția îmbunătățită ”damper resonance” recrează reverberația pianului de concert, permițând un nivel ridicat al nuanțelor de expresie. Răspunsul la atingere al clapelor este similar celui al pianului de concert.

Design-ul acustic confortabil este ideal pentru pianist

Poziția difuzorului a fost îmbunătățită la P-115 pentru a oferi reverberație superioară liniei melodice și o experiență deosebită. Această configurație nouă asigură un sunet luminos și se regăsește în toată gama tonului.

Modelul P-115 oferă senzație autentică de pian și vă ajută să aveți o interpretare mult mai creativă. Este modelul perfect pentru cei care doresc să experimenteze o varietate de stiluri muzicale, dar și pentru aceia care doresc să își mărească potențialul ca artiști.

Oferă performanțe superbe prin utilizarea ritmurilor

Modelul P-115 are încorporate 14 modele de ritmuri binecunoscute. Adăugarea unui ritm interpretării face exersarea distractivă. Alegeți ritmul favorit dintre cele 14 modele binecunoscute, inclusiv pop, jazz, bossa nova, și multe altele. 

Modelul P-115 are încorporată o varietate de voci, de la piane la piane electrice, orgi, viori, bass și multe altele. Aceste voci pot fi îmbunătățite cu patru reverberații diferite, pe care le puteți regla așa cum vă doriți. Puteți să alegeți o voce și să setați reverberația care se potrivește muzicii interpretate.

Scoateți în evidență interpretarea utilizând Stilurile (acompaniament)

Utilizați ”Styles” pentru a adăuga automat acompaniament în timp ce interpretați acorduri împreună cu melodiile, transformând muzica simplă în piese superbe. Am selectat cu atenție 10 tipuri de Stiluri pentru a facilita acompaniamentul. Această funcție este perfectă pentru pianiștii care nu sunt încă pregătiți să interpreteze melodia și acompaniamentul cu ambele mâini.

Audio output disponibilă în timpul interpretărilor live, etc.

Modelul P-115 dispune de terminale AUX-OUT ce permit sunetului audio să iasă la o boxă externă pentru performanțe puternice în timpul evenimentelor live, petrecerilor și cu alte ocazii, permițând ca instrumentul să fie utilizat într-o varietate de situații diverse. 
Terminalul USB TO HOST permite instrumentului să se conecteze direct la un computer.

Operare facilă prin utilizarea gratuită a aplicației Digital Piano Controller!

Aplicația specială gratuită, "Digital Piano Controller," permite controlul multor funcții incluse în pianina Yamaha prin iPhone sau iPad, pentru o operare mult mai facilă. Vocile, ritmurile și celelalte setări pot fi setate în timp ce sunt vizualizate pe ecran, putându-vă astfel bucura de noile funcții. Puteți salva setările favorite pentru a le accesa rapid oricând. 
Descoperiți noi modalități de a vă bucura de instrument, utilizând funcțiile pe care doar un instrument digital le poate oferi.




Specificatii



0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
BRANDYamaha
GREUTATE BRUTA17.5 KG
GREUTATE NETA16.63 KG
CULOARENEGRU
DIMENSIUNI163 X 1326 X 295 MM
MIDINU
CLAVIATURAGHS
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
FINISAJNEGRU
DIFUZOR2 X 7 W
NUMAR CLAPE88
NUMAR DE VOCI14
USBDA
POLIFONIE192

 

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

 

30 produse similare in aceeasi categorie: