Piane Steinway

    Pianul Steinway, legenda și etalonul aur al instrumentelor muzicale, încă din 1853 a fost sinonim cu măiestria absolută și cu calitatea, estetica și expresia fără compromis. Dincolo de toate însă, sunetul inconfundabil și sentimentul de a fi una cu pianul explică de ce aproape toți pianiștii care concertează aleg un Steinway și de ce pianele...

    Pianul Steinway, legenda și etalonul aur al instrumentelor muzicale, încă din 1853 a fost sinonim cu măiestria absolută și cu calitatea, estetica și expresia fără compromis. Dincolo de toate însă, sunetul inconfundabil și sentimentul de a fi una cu pianul explică de ce aproape toți pianiștii care concertează aleg un Steinway și de ce pianele Steinway sunt piesele muzicale centrale în casele elevate de peste tot din lume.

    Steinway Spirio, primul sistem de auto-redare cu înaltă rezoluție, reprezintă o altă capodoperă remarcabilă care vă va fascina. Transformați-vă living-ul într-o sală de concert ca să vă bucurați de interpretări ale marilor pianiști ca și cum ar fi de față.

    SPIRIO | r este pianul cu redare de cea mai înaltă rezoluție din lume capabil să captureze interpretări live și să le redea. Un mix revoluționar de artă, măiestrie și tehnologie, SPIRIO | r pune la dispoziție noi moduri puternice de acces, distribuire și experiere a interpretării. Descoperiți toate avantajele pe care SPIRIO | r vi le pune la dispoziție!

Vezi mai mult

Piane Steinway Nu exista produse in aceasta categorie