Procesor Audio Roland TR-8S

H34RLD066

Procesor Audio Roland TR-8S

Produs nou

  • 128 de kituri
  • Tipare utilizator: 128
  • Pasi pentru o masura: 16 pasi
  • 11 tipuri de instrumente

Mai multe detalii

3 499,00 lei / BUC

(Pretul include 19% TVA)

Include 0,86 lei ecotaxa

Indisponibil

 

  Garantie 24 luni inclusa
  Livrare gratuita!

Cum platesc

Detalii

Procesor Audio Roland TR-8S

Atingeti, acordati si ajustati cu controale la indemana si instrumente de productie care fac ca pattern-urile dvs. sa aiba ritm si dinamism. si de ce sa tinem acest gen de putere percutanta doar in studio?

TR-8S a fost facut efectiv pentru cantat live.

Kituri de Design cu tobe TR autentice, Sample-uri si Efecte
TR-8S vine incarcat cu cea mai mare si mai autentica colectie de masini de ritmuri TR disponibile. Noul procesor puternic ofera modelelor noastre ACB de ultima generatie un nivel complet nou al detaliilor si nuantelor, oferindu-va acel bass, percutie si inalte clasice Roland. si acum puteti adauga sample-uri si preseturi personalizate, creand kituri hibride si layere unice, si sa le imbogatiti cu efecte specializate care injecteaza designul de sunet profesional in formula TR.

Ritmuri pe Tranzistori
TR-8S are fiecare sunet din cele mai cautate masini de ritmuri TR, cu modele de circuite detaliate ale 808, 606, 909, 707, 727 si chiar mai multe versiuni modificate. Acestea nu sunt pachete de sample-uri de sunet sau simple inregistrari ale sunetelor de tobe TR. Fiecare masina de ritmuri este un model detaliat, pana la circuite, care suna si se comporta exact ca si modelul original. Toate aceste sunete sunt ale dvs., la indemana, si sunt gata sa fie folosite in propriile dvs. productii si interpretari.

ACB intalneste Sample-urile

Ritmurile de astazi necesita un set divers de sunete si tehnici de productie si este mai greu ca niciodata sa sune intr-adevar unic. in timp ce sunetele TR autentice sunt vitale pentru producerea pistelor de tobe, sunetele de mixare si de stratificare deschid o lume a stilurilor moderne si potentialul deosebit de a crea propria dvs. semnatura sonora. Trageti din colectia extinsa de preseturi sample-uri sau importati propriile sunete mono sau stereo folosind slotul pentru cardul SD. Ca si sunetele TR, puteti manipula profunzimea sample-urilor cu control imediat. Reglati decay-ul si acordajul si modificati punctele de pornire a sample-ului, viteza si directia. Puteti crea un kit complet din sample-uri sau mix-uri si sa le potriviti cu sunetele TR pentru piste de tobe care sfideaza genurile care necesita atentie.

Efecte de Tobe

Efectele corecte pot face ca o parte de tobe sa se evidentieze prin crearea de adancime si spatiu. Indiferent daca este vorba de un delay pe un rim-shot, overdrive pe un kick, de a filtra tomurile si cinelele sau de cantitatea exacta de reverb pe instrumentele selectate, TR-8S are efecte de percutie care suna foarte bine. in plus fata de butonul Master FX, fiecare canal are un buton CTRL personalizabil, plasand toate aceste puteri de modelare a sunetului la indemana. Atacul kick-ului, percusivitatea snare-ului, adancimea phaser-ului, cantitatea de distorsiune - indiferent de parametrul la care aveti nevoie de acces direct si imediat - pot fi atribuite butonului CTRL sau butonului Master FX si salvate impreuna cu kitul. Atat Instrumentul, cat si Efectele Master, impreuna cu setarile precise ale acestora, sunt de asemenea salvate cu fiecare kit, facand productiile dvs. intotdeauna pregatite pentru interpretare.

Crearea de Pattern-uri Elaborate cu Variatii, Treceri si Miscare

Crearea de pattern-uri pe TR-8S se simte naturala si intuitiva, datorita sequencer-ului in pasi Roland "TR-REC", care a fost inima productiei de muzica electronica timp de decenii. si acum, a fost imbunatatit si modernizat pentru a fi mai bun decat oricand.

Rapid, Fluid si Distractiv

Puteti programa pe cele 16 butoane TR-REC sau utilizati pad-urile de interpretare sensibile la apasare pentru a reda in direct sau pentru a inregistra in sequencer. si va puteti misca perfect intre oricare dintre acestea, cantand si editand - remodeland pistele dvs. de tobe fara a va intrerupe vreodata flow-ul. Creati ritmuri complicate si treceri detaliate folosind viteza, accentele, flams-urile si sub-pasii ajustabili pentru rolls-uri moderne si ratcheting. Obtineti experimente cu poliritmuri neobisnuite si metrice complexe, ajustand lungimea sau "ultimul pas" al fiecarei parti de tobe.

Variatii pe o Tema

Pastrati lucrurile proaspete si interesante, chiar si in timpul seturilor live extinse. TR-8S poate stoca 128 de pattern-uri - fiecare cu opt variante si trei tipuri de treceri - si pattern-urile sau variatiile pot fi declansate individual sau legate impreuna pentru secvente in evolutie. in situatiile de interpretare, puteti sa copiati patternurile din mers si chiar sa fiti inaintea ritmului si sa lucrati la modele care nu se redau in prezent. Fiecare pattern poate include tempo-ul si kit-ul, impreuna cu pozitiile butoanelor si setarile efectelor. Acest lucru va permite un acces instant si suficient spatiu de stocare si flexibilitate pentru a reda un intreg set fara a repeta niciodata o masura in acelasi mod.

Trecerile

Trecerile bine plasate pot crea momente palpitante pe o pista sau intr-un set live. Fiecare pattern din TR-8S poate contine doua treceri pe care le puteti personaliza sau crea de la zero. Exista, de asemenea, o trecere reglabila "Scatter", care va taia si randomiza o masura in mici izbucniri de haos deosebit si controlat. Dar, uneori, mainile tale pot fi prea ocupate pentru a declansa fiecare trecere manual. Aici intra Auto-Fill. Trecerile automate intra la fiecare 2, 4, 8, 16 sau 32 de masuri pentru a va mentine mainile libere, dar si pentru a adauga si o dinamica interesanta interpretarilor dvs.

In Miscare

Pistele de tobe profesionale necesita tehnici detaliate de productie. TR-8S nu numai ca face acest lucru posibil, ci si rapid si distractiv. Blocarea parametrilor pe pasi sau inregistrarea miscarii in pattern-uri va poate oferi totul, de la miscare subtila la schimbari tonale dramatice. Automatizati tuning-ul tobei mari, pitch-ul, panning, efecte ... tot ce vreti. Puteti crea melodii si linii de bas, sau puteti modifica sunetul unui set pentru diferite sectiuni ale melodiei. inregistrarea miscarii este imediata si fara efort si redarea miscarii poate fi activata sau dezactivata instantaneu.

Acasa in Studio, Facut pentru Scena

in ultimii patru ani, am ascultat opiniile fanilor entuziasti ai TR-8 si ale artistilor din intreaga lume. Ne-au dat o idee destul de clara despre cum am putea sa facem mai bine, atat pentru productia de studio, cat si pentru interpretarile live. Am pus aceste caracteristici solicitate de utilizatori - si mai mult - in TR-8S, mentinand in acelasi timp intact caracterul imediat si distractiv al TR-8-ului original.

Opt Iesiri Analog

Ca si unii dintre fratii sai renumiti, TR-8S are opt iesiri analogice separate, astfel incat sa puteti procesa sunetele individuale de tobe prin efecte externe sau sa le trimiteti pe canale separate catre mixer sau DAW. Preluati controlul asupra sunetului si decideti ce instrumente sau grupuri sunt trimise catre care iesiri. Indiferent ce alegeti, sa stiti ca TR-8S suna puternic, penetrant si spatios datorita convertoarelor digitale la analogice de inalta rezolutie de 24 biti / 96 kHz.

Iesire Trigger, Intrare Externa

TR-8S are o iesire trigger dedicata, precum si intrari audio stereo pentru surse externe. Iesirile sale pot fi utilizate ca si triggere suplimentare. Acest lucru va permite sa controlati instrumentele externe si sa le mixati cu sunetele interne TR-8S, extinzandu-va foarte mult posibilitatile creative in studio si posibilitatile de interpretare pe scena. Fiecare pattern are o pista de trigger dedicata pentru accesul la toate tipurile de variatii fara a fi nevoie sa utilizati un instrument. Rim-shots si pattern-uri analogice de bass triggered? Da, se poate.

Interfata Audio si MIDI

in afara de a fi cea mai puternica masina de tobe produsa vreodata, TR-8S este o interfata completa multi-canal audio si MIDI. Cand conectati TR-8S la un calculator sau la un host AIRA Link, puteti transfera MIDI si audio de inalta rezolutie cu un singur cablu USB inregistrati fiecare instrument de tobe pe canal diferit pentru procesarea si inregistrarea individuala, automatizati miscarile parametrilor din DAW prin mesajele CC sau sincronizati TR-8S cu computerul sau cu Roland MX-1 Mix Performer pentru seturi live sau sesiuni de improvizatii.

Design Rafinat cu o Atingere Moderna

imbunatatirile estetice si ergonomice pot fi gasite la intregul TR-8S, oferindu-i un design atemporal care se potriveste oricarui spatiu creativ. Forma, culorile si simtul general au fost rafinate pentru a fi mai substantiale, mai elegante si mai placute. Faderele RGB colorate si butoanele TR-REC va permit sa personalizati luminozitatea, stralucirea si culoarea fiecarui element. Nu numai ca arata uimitor, dar ofera feedback vizual crucial despre ceea ce se reda, ce este anulat, ce instrumente sunt grupate si asa mai departe. si atunci apare modul de lampa lava...

Rechemare de memorie perfecta

Viata unui muzician poate fi destul de imprevizibila, fie ca este vorba de intamplari nefericite in turnee sau calamitati in studio. Bucurati-va de faptul ca fiecare kit, fiecare pattern si fiecare setare pentru orice, pot fi stocate pe un card SD. Doar introduceti-l intr-un TR-8S nou si sunteti din nou gata de treaba.

Specificatii:

- 128 de kituri
- Tipare utilizator: 128
- Pasi pentru o masura: 16 pasi
- 11 tipuri de instrumente
- INST tone:
BASS DRUM: 11 tonuri ACB
SNARE DRUM: 8 tonuri ACB
TOM: 15 tonuri ACB
RIM SHOT: 3 tonuri ACB
HAND CLAP: 5 tonuri ACB
HI HAT: 8 tonuri ACB
CYMBAL: 8 tonuri ACB
PERCUSSION: 23 tonuri ACB
PRESET SAMPLE: 300 tonuri ACB
USER SAMPLE (importare de pe card SD pentru redare): Format disponibil: WAV, AIFF
- Efecte:
INST FX: THRU, HPF, LPF, LPF/HPF, H BOOST, L BOOST, L/H BOOST, ISOLATOR, TRANSIENT, COMPRESSOR, DRIVE, COMP+DRV, CRUSHER
REVERB: AMBI, ROOM, HALL1, HALL2, PLATE, MOD
DELAY: DLY, PAN, TAPE ECHO
MASTER FX: HPF, LPF, LPF/HPF, H BOOST, L BOOST, L/H BOOST, ISOLATOR, TRANSIENT, TRANSIENT2, COMPRESSOR, DRIVE, OVERDRIVE, DISTORTION, FUZZ, CRUSHER, PHASER, FLANGER, SBF, NOISE
Altele: SIDE CHAIN (EXT IN), SCATTER.
- Spatiu extern de stocare: Card SD (SDHC) pentru functie de backup/restore si importare sample data
- Dimensiuni: 409 x 58 x 263 mm
- Greutate: 2.1 kg




Specificatii



0
1
2
3
BRANDROLAND
GREUTATE NETA2.1 kg
0
1
2
3
CULOARENEGRU
DIMENSIUNI409 x 58 x 263 mm

 

30 produse similare in aceeasi categorie: