Sintetizator Yamaha MONTAGE 7

H44YMH022

Sintetizator Yamaha MONTAGE 7

Produs nou

  • Sintetizator 
  • Claviatura FSX
  • 76 clape, polifonie de 128 note, 18 filtre
  • Super buton ce modifica parametri simultan
  • Secventiator sincronizat pe tempo

Mai multe detalii

17 094,00 lei / BUC

(Pretul include 19% TVA)

Include 1,71 lei ecotaxa

Indisponibil

 

  Garantie 24 luni inclusa
  Livrare gratuita!

Cum platesc

Detalii

Montage reprezinta un nou standard prin controlul dinamic sofisticat, crearea sunetului si rationalizarea fluxului de lucru.

Bun venit intr-o noua era a sintetizatoarelor, va ureaza compania care a lansat DX si Motif. Avand la baza aceste doua claviaturi digitale emblematice, Yamaha Montage stabileste urmatorul standard pentru sintetizatoare prin controlul dinamic sofisticat, crearea sunetului si rationalizarea fluxului de lucru, toate acestea intr-o claviatura puternica, creata pentru a va inspira. Daca va place DX si Motif, fiti pregatiti sa iubiti Montage.

Generatorul Motion Control Synthesis unifică și controlează două generatoare emblematice de sunet : AWM2 (waveform de înaltă performanță și sintetizator substractiv) și FM-X (modern, modulator de frecvență). Aceste două generatoare clasificate ca fiind independente sau stratificate în opt părți se regăsesc unicul MONTAGE Performance.
Interacționați cu MONTAGE Performance utilizând Motion Control: o matrice programabilă de control de înaltă performanță pentru a crea un sunet profund, dinamic și foarte expresiv. Cu Motion Control, puteți crea sunete noi, care nu erau posibile cu hardware-ul sintetizatoarelor anterioare.

De la reverberațiile de înaltă fidelitate la efectele incredibile Virtual Circuit Modeling (VCM), MONTAGE este echipat cu inovația DSP, puterea și cel mai important calitatea sunetului. Utilizați efecte precum Beat Repeat, Vinyl Break sau Bit Crusher pentru a obține sunetul modern EDM. Puteți chiar să adăugați compresor cu ”sidechain” pentru un efect modern “ducking”. Sau retro cu efectele vintage precum Analog Delay, VCM Phaser sau o varietate de Amp Simulators. Pianiștii apreciază efectele pianului precum Damper Resonance (rezonanța amortizor) pentru un sunet super-realist de pian și reverberațiile HD ce vă permit expunerea performanței în orice tip de spațiu.

Crearea sunetului dinamic se modifică de la radical la sublim cu ajutorul unui Buton Principal. Butonul Principal poate controla parametrii multiplii în același timp rezultând ceva fabulos.
De exemplu: schimbați poziția de ascultare din fața instrumentului, în locul din spate al unei săli de concert. Sau modificați radical caracterul unei Performanțe de la ambiental și suav, la ritmic și puternic.
Butonul Principal poate fi atribuit unui controler de picior suplimentar FC7 facilitând manipularea sunetului atunci când interpretați cu ambele mâini.

Secvențiatoarele dinamice sunt tempo sincronizate; secvențiatoare de control complet personalizate ce pot fi atribuite oricărui parametru sintetizat pentru a oferi noi modalități creative incredibile de programare a sunetului.
Secvențiatoarele dinamice au de asemenea controlere dedicate pe panoul din față, facilitând manipularea și schimbarea în timp real, oferind o mare interacțiune și putere de expresie.

Funcția Envelope Follower convertește audio într-o sursă de control pentru a controla virtual orice parametru sintetizat. De exemplu, un loop de tobă poate conduce parametrii efecte la ritmuri moderne sau o înregistrare vocală poate controla mai mulți parametrii pentru un sintetizator “vocal”. Audio poate fi chiar o sursă “live” prin intrarea A/D input.

Specificatii:

  • Sintetizator
  • Claviatura FSX
  • 76 clape, polifonie de 128 note, 18 filtre
  • Super buton ce modifica parametri simultan
  • Secventiator sincronizat pe tempo
  • Memorie flash de 1.75 GB
  • Capacitate de waveform de 10 ori mai mare ca MOTIF XF, efecte VCM, circuit analogic
  • Conectori: USB to host/to device, iesire audio balansata, intrare A/D, MIDI in/out/thru
  • Dimensiuni: 131 x 1244 x 396 mm
  • Greutate: 17 kg



Specificatii



0
1
2
3
4
5
6
7
GREUTATE BRUTA21.5 KG
GREUTATE NETA17 KG
DIMENSIUNI131 x 1244 x 396 MM
MIDIDA
0
1
2
3
4
5
6
7
CLAVIATURAFSX
NUMAR CLAPE76
USBDA
POLIFONIE128

 

30 produse similare in aceeasi categorie: