Sintetizator Yamaha MOXF6

H44YMH016

Sintetizator Yamaha MOXF6

Produs nou

  • Claviatura SFX cu 61 de clape
  • Polifonie de 128 note
  • 1152 voci
  • Efecte, secventier de 226000 note
  • 7981 tipuri arpegiatoare

Mai multe detalii

5 179,00 lei / BUC

(Pretul include 19% TVA)

Include 1,71 lei ecotaxa

Indisponibil

 

  Garantie 24 luni inclusa
  Livrare gratuita!

Cum platesc

Detalii

Un Univers de Sunete, la un Deceniu de Motif

Seria nouă MOXF este îmbinarea dintre generatorul de sunet MOTIF XF și memoria Flash extinsă, controlerul MIDI al claviaturii, având control extins DAW și VST, interfața USB Audio/MIDI, secvențiere și pachetul software extins DAW / VST.

MOXF are o colecție bogată de voci de instrumente, ce include piane, piane electrice, viori, instrumente de suflat, sunete orchestrate, chitare, bass și percuții, precum și o mare varietate de sunete legendare și moderne de sintetizator. O caracteristică specială este aceea a recreării digitale detaliate a celor două piane de concert Yamaha ( un 9-ft CFIIIS și un 7-ft S6) pe care doar un producător de piane acustice o poate oferi. Reproducerea în cel mai mic detaliu, chiar și a celor mai subtile nuanțe, a rezultat în vocile de pian minunat create, ce vor satisface chiar și pe cei mai pretențiosi interpreți. Acum, conține un total de 741 MB de waveform, având un conținut nou- MOXF oferă 136 de voci noi, inclusiv vocea superbului pian de concert S6, sunete precum clavinete și orgi, și o gamă nouă de sunete din genuri diferite, cum ar fi orchestrări și hip-hop.

Cubase Al 7 este o versiune a software-ului Steinberg DAW (Digital Audio Workstation) conceput special pentru a se integra cu sintetizatoarele Yamaha de producție muzicală. Deoarece MOXF are atât o interfață MIDI, cât și una audio, puteți înregistra până la 32 audio și 48 piste MIDI. Puteți conecta chiar și un mixer analog, microfon sau chitară la intrările de tip analog, puteți înregistra orice instrument la computer via MOXF. Având efecte încorporate și posibilitatea de a controla până la 16 instrumente VST, Cubase Al vă permite să efectuați procesul complet de producție muzicală pe computer, inclusiv notațiile, partitura și mixarea automată.

Modul Category search are 16 categorii diferite de instrumente, fiecare cu propria sa sub-categorie, astfel obținerea sunetului dorit este un proces rapid și intuitiv. Cu Performance Creator puteți ușor să creați performanțe layer & split cu o singură apasare de buton. Începeți cu o voce pe care o îndrăgiți, apoi apăsați LAYER pentru a-i permite MOXF să aleagă cel mai potrivit sunet layer. Apăsați SPLIT pentru a apela automat sunetul notelor joase de la mâna stângă, apoi alegeți DRUM ASSIGN pentru a accesa o varietate mare de modele disponibile de ritm încorporate.

Compact (MOXF6: 7.1kg), ceea ce înseamnă că MOXF este ușor de transportat la repetiții sau la concerte - acestea sunt cele mai puternice stații de lucru create de Yamaha. Ambele modele sunt cu 50% mai ușoare decât modelele comparabile MOTIF.

Specificatii:

  • Sintetizator
  • Claviatura SFX cu 61 de clape
  • Polifonie de 128 note, memorie WAVE de 741 MB, 1152 voci,
  • Efecte, secventier de 226000 note, 7981 tipuri arpegiatoare
  • Conectori: Iesire L(mono)/R, intrare A/D, MIDI in/out/thru, USB to host/device
  • Dimensiuni (I x L x A): 125 x 1030 x 358 mm
  • Greutate: 7.1 kg




Specificatii



0
1
2
3
4
5
6
7
8
GREUTATE BRUTA12 KG
GREUTATE NETA12 KG
DIMENSIUNI125 x 1030 x 358 MM
MIDIDA
CLAVIATURAFSX
0
1
2
3
4
5
6
7
8
NUMAR CLAPE61
NUMAR DE VOCI1152
USBDA
POLIFONIE128

 

30 produse similare in aceeasi categorie: