Mixer Digital Behringer XR12

A21BEH013

Mixer Digital Behringer XR12

Produs nou

  • Mixer digital pentru tablete iPad si Android
  • 4 intrari de microfon cu preamplificatoare MIDAS
  • 8 intrari linie
  • Router Wifi incorporat
  • 2 auxiliare si bus Main LR cu inserturi

Mai multe detalii

1 899,00 lei / BUC

(Pretul include 19% TVA)

Include 0,57 lei ecotaxa

In stoc

 

  Garantie 24 luni inclusa
  Livrare gratuita!

Cum platesc

Detalii

Behringer XR 12 este o solutie portabila cu 8 intrari si este special conceput sa fie folosit impreuna cu o tableta cu iOS sau Android. Este perfect atat pentru concertele live cat si inregistrarile in studio, datorita preamplificatoarelor de microfon Midas (x4). De asemenea, detine modul WiFi pentru control wireless si interfata audio bidirectionala prin USB 

Router WiFi integarat


Proiectat pentru mobilitate absoluta, Behringer XR12 vine cu modul WiFi pentru control direct al functiilor mixerului fara sa fie nevoie de instalarea unui router extern. Acest mixer iti ofera libertatea de a te focusa pe mixaj si in acelasi timp sa te misti in incapere ca sa observi sunetul din locuri diferite.



BEHRINGER X AIR XR12 mixer digital pentru tablete iPad si Android, 4 intrari de microfon cu preamplificatoare MIDAS, 8 intrari linie, router Wifi incorporat, conector USB pentru sarvalrea inregistrarilor WAV sau pentru playback, 2 auxiliare si bus Main LR cu inserturi, rack cu efecte X32 si 4 sloturi FX stereo cu simulari precum Lexicon 480L, PCM70, EMT250 si Quantec QRS, DSP de 40 biti, MIDI In/Out.

Mixerul Behringer XR12 ofera un flux de lucru fluid realizat de la o interfata complet interactiva ce asigura familiarizarea imediata cu comenzile si asigura succesul evenimentului. Ingineria avansata si design-ul meticulos ofera performante de sunet foarte bune la un pret extrem de accesibil.

Mixerul Behringer XR12 se afla la punctul dintre creativitate si de productivitate. Fie ca esti obisnuit cu mixere digitale sau nu, interfata de lucru este intuitiva, XR12 oferind o experienta de mix fluida si naturala.






Specificatii



0
1
2
GREUTATE NETA2.4 KG
DIMENSIUNI95 X 333 X 149 MM
0
1
2
NUMAR CANALE4 MICORFON + 8 LINIE

 

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

 

30 produse similare in aceeasi categorie: