Pian digital portabil Yamaha PSR-S670

H45YMH066

Pian digital portabil Yamaha PSR-S670

Produs nou

  • Pian digital portabil
  • Claviatura cu 61 clape
  • Tonuri AWM Stereo Sampling
  • Polifonie cu 128 note, 930 voci, 
  • Memorie interna de 1130 KB

Mai multe detalii

2 779,00 lei / BUC

(Pretul include 19% TVA)

Include 1,71 lei ecotaxa

Indisponibil

 

  Garantie 24 luni inclusa
  Livrare gratuita!

Cum platesc

Detalii

Design-ul extraordinar, noile voci si stiluri, dar si functiile DJ ale modelului PSR-S670 fac aceasta claviatura digitala inegalabila. Modelul PSR-S670 are doua controlere live atribuite, o rotita de modulare si doua intrerupatoare de picior atribuite input, asigurand controlul total asupra vocilor, stilurilor, efectelor si a celorlalte functii din timpul performantei live. Stilurile DJ sunt un concept nou despre performanta live, avand o colectie de acorduri avansate si programate. Acestea ofera libertate mainilor pentru a interpreta linii melodice, pentru a utiliza controlerele live sau chiar pentru a declansa esantionari audio prin Multi Pad.

Cu noua functie arpeggio, modelul PSR-S670 va interpreta fraze in timp ce sustineti un acord. Bucurati-va de sunete acustice autentice - interpretati cu voci de pian, saxofon si alte instrumente, toate surprinzator de reale sau explorati sunete puternice de sintetizator, cu capacitate sonica incredibila pentru muzica electronica de toate genurile.

Mai multe detalii:

Funcții puternice pentru performanță live

Modelul PSR-S670 are două controlere live atribuite, o rotiță de modulare și două intrări pentru pedale, putând avea control total asupra vocilor, stilurilor, efectelor și al altor funcții în timpul interpretării live.

Un concept nou pentru performanța live

Stilurile DJ reprezintă noul concept de performanță live, având o colecție de progresii de acorduri programate. Acum puteți interpreta liber liniile melodice cu ambele mâini, utilizând Live Controller, sau chiar să declanșați audio extern cu Multi Pad. PSR-S670 are o nouă funcție arpeggio ce interpretează fraza muzicală atunci când susțineți acordul.

Sunet de calitate premium pentru orice tip de muzică

Bucurați-vă de sunetele acustice autentice - interpretați cu voce de pian, saxofon și alte instrumente, toate foarte realiste; sau explorați sunetele puternice de sintetizator, cu capacitate sonică incredibilă pentru muzica electronică de toate genurile.

Lăsați muzica să vă însoțească pretutindeni

Pachetele Voice & Style Expansion permit personalizarea claviaturii digitale PSR-S670 cu o gamă largă cu conținut adițional din toată lumea. Atunci când se încarcă în claviatură, puteți accesa instantaneu sunete noi autentice, ritmuri și stiluri muzicale la alegere. Pentru mai multă versatilitate, utilizați versiunea Yamaha Expansion Manager 2.3 (sau mai nouă) pentru a conecta PSR-S670 la computer.* Yamaha Expansion Manager vă permite să creați seturi individuale de date extinse cu conținut din diferite pachete. Puteți crea propriile voci având la bază propriile eșantionări. 
*(Vă rugăm să descărcați de pe Support tab)

Extraordinar pe scenă, în studio sau acasă

Datele audio pot fi interpretate cu USB Audio Player sau declanșate utilizând funcția Audio Link Multi Pad, oferindu-vă mult mai multe opțiuni creative. Claviatura digitală PSR-S670 are AUX IN input pentru a vă conecta audio player-ul și o linie output dedicată ce facilitează utilizarea PSR-S670 cu un sistem PA pentru locațiile spațioase.

Identificați instantaneu secvența acord de pe un audio track cu aplicația Yamaha Chord Tracker App!
Aplicația Yamaha Chord Tracker App pentru iPhone și iPad vă ajută să exersați și să performați extrăgând secvența acord al unui cântec audio stocat în dispozitiv.




Specificatii



0
1
2
3
4
5
6
7
8
GREUTATE BRUTA12.67 KG
GREUTATE NETA12.05 KG
DIMENSIUNI134 X 1004 X 410 MM
MIDINU
DIFUZOR2 X 15 W
0
1
2
3
4
5
6
7
8
NUMAR CLAPE61
NUMAR DE VOCI930
USBDA
POLIFONIE128

 

30 produse similare in aceeasi categorie: