Pian digital portabil Yamaha PSR-S770, 61 clape

H45YMH067

Pian digital portabil Yamaha PSR-S770, 61 clape

Produs nou

  • Pian digitalportabil
  • Claviatura cu 61 clape
  • Polifonie de 128
  • 1346 voci
  • 360 stiluri

Mai multe detalii

5 116,00 lei / BUC

(Pretul include 19% TVA)

Indisponibil

 

  Garantie 24 luni inclusa
  Livrare gratuita!

Cum platesc

Detalii

Noul pian digital cu aranjor PSR-S770 este echipat cu tot ce ai nevoie pentru a canta, o intrare microfon/chitara, 360 stiluri incluzand noile stiluri DJ, 2 controlleri Live se pot fi folositi pentru a schimba orice parametru (filtru, arpegio, etc), playback audio din USB si multe alte functii. Te poti bucura de vocile Super Articulation, Organ flutes si mule alte voci folosite in seria Tyros. Toate aceste lucruri fac PSR-S770 perfect pentru live, studio sau acasa.

  • 830 de Voci, inclusiv vocile Super Articulation și Organ flute, 36 de seturi de tobă/SFX și 480 de voci XG
  • 2 Controlere Live pentru control dinamic în timp real atribuite pe oricare combinație dintre parametrii, arpeggio
  • 360 de Stiluri, inclusiv noile stiluri DJ
  • Input Mic/Chitară pentru a fi utilizat atunci când interpretați vocal sau în colaborare cu alți artiști
  • Noua funcție Arpeggio pentru acces imediat la librăria de fraze synth arpegiate și multe altele
  • Voci autentice și Stiluri din întreaga lume
  • Redare audio prin USB cu time stretch, pitch shift și funcții de anulare voce

Mai multe detalii:

Bucurați-vă de Vocile realiste Super Articulation, Organ flute și multe alte sunete preluate de la legendara serie Tyros. Calitatea sonică superbă a claviaturii digitale PSR-S770, a vocilor eșantionate în detaliu și a unei suite complete de efecte vă vor conduce performanța către un nou nivel superior, autentic, ce va satisface chiar și cel mai exigent public.

Funcții puternice pentru performanță live

Modelul PSR-S770 are două controlere live atribuite, o rotiță de modulare și două intrări pentru pedale, putând avea control total asupra vocilor, stilurilor, efectelor și al altor funcții în timpul interpretării live.
Stilurile DJ reprezintă noul concept de performanță live, având o colecție de acorduri ce elimină necesitatea schimbării continue a acordurilor cu mâna stângă. Acum puteți interpreta liber liniile melodice cu ambele mâini, utilizând Live Controller, sau chiar să declanșați audio extern cu Multi Pad-uri pentru a adăuga atmosferă unică performanței.

Ecran mare color LCD

Pentru controlul simplu, intuitiv al funcțiilor puternice și ale tuturor caracteristicilor acestui pian digital avansat, modelul PSR-S770 este echipat cu un ecran mare color LCD ce permite monitorizarea status-ului instrumentului și facilitează accesul la funcțiile valoroase ale performanței.

Pachetele Voice & Style Expansion permit personalizarea claviaturii digitale PSR-S770 cu o gamă largă cu conținut adițional din toată lumea. Atunci când se încarcă în claviatură, puteți accesa instantaneu sunete noi autentice, ritmuri și stiluri muzicale la alegere. Pentru mai multă versatilitate, utilizați versiunea Yamaha Expansion Manager 2.3 (sau mai nouă) pentru a conecta PSR-S770 la computer.* Yamaha Expansion Manager vă permite să creați seturi individuale de date extinse cu conținut din diferite pachete și utilizați memoria de 160MB disponibilă în instrument. Puteți crea propriile voci având la bază propriile eșantionări. 

Ideală pentru interpreții vocali și chitariști

Modelul PSR-S770 este echipat cu un input Mic/Chitară ce permite adăugarea de voce sau chitară performanței live. Conectați un microfon și puteți atribui orice efect versatil din PSR la interpretarea vocală. Sau, conectați o chitară și reglați parametrii pentru a se potrivi preferințelor și a se mula sunetului creat de artiștii favoriți sau să creați un sunet propriu!

Redare audio USB cu funcții flexibile

Fie că doriți să îmbunătățiți o performanță live cu melodii de fundal din librăria muzicală sau să animați o petrecere cu Karaoke, funcțiile time stretch, pitch shift și vocal cancel ale PSR-S770, împreună cu USB audio player vor adăuga profunzime și versatilitate oricărui eveniment muzical.

Identifică instantaneu secvența acord de pe un audio track cu aplicația Yamaha Chord Tracker App!
Aplicația Yamaha Chord Tracker App pentru iPhone și iPad vă ajută să exersați și să performați extrăgând secvența acord al unui cântec audio stocat în dispozitiv.




Specificatii



0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
GREUTATE BRUTA16.68 KG
GREUTATE NETA13.01 KG
DIMENSIUNI148 X 1002 X 437 MM
MIDIDA
FINISAJMETALLIC DARK GREY
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
DIFUZOR2 X 15 W
NUMAR CLAPE61
NUMAR DE VOCI1346
USBDA
POLIFONIE128

 

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

 

30 produse similare in aceeasi categorie: