Pian digital portabil Yamaha PSR-E253

H45YMH064

Pian digital portabil Yamaha PSR-E253

Produs nou

Acest produs nu mai face parte din oferta Senia.ro


Pentru produse similare click aici.

  • 61 de clape
  • polifonie de 32 note
  • 385 voci; 100 stiluri
  • 102 cantece presetate
  • Alimentator inclus
  • Suport partituri inclus

Indisponibil

 

  Garantie 24 luni inclusa
  Livrare gratuita!

Cum platesc

Detalii

Pianul digital portabil PSR-E253 reprezinta claviatura ideala pentru cei aflati la inceput de drum muzical. Are librarie cu 385 de voci, inclusiv pian, chitara, instrumente de suflat si altele. Vocile de pian de concert utilizeaza esantionarea stereo a sunetelor, avand o prezenta superba. Va puteti bucura de efectele reverb pentru senzatia interpretarii intr-o sala de concert si de acordurile ce adauga un plus de rezonanta sunetului. Functia de invatare ofera studiu in noua pasi: trei pentru mana stanga, trei pentru mana dreapta si trei pentru ambele maini, ajutand la studierea cantecelor salvate in instrument. Dispune de functie care arata partitura si face astfel exersarea distractiva, imbunatatind interpretarea si o functie"Waiting" ce regleaza tempo-ul in functie de nevoile individuale, punand pe pauza acompaniamentul pana cand nota este interpretata corect. Cantarind mai putin de 4 kg, claviatura digitala PSR-E253 este foarte usor de transportat. 

  • Dispune de 385 de voci de calitate superioară, inclusiv pian, chitară, tobă și instrumente pentru orchestră
  • Funcție de învățare în nouă pași (Yamaha Education Suite) ce oferă suport pentru studierea cântecelor
  • Compactă, portabilă
  • Conectați o sursă audio externă la jackul AUX IN pentru a acompania cântecele favorite
  • Utilizați funcția ”Master EQ” pentru a regla nivelul sunetului
  • Cele 100 de Stiluri auto acompaniament oferă redare în timp real, în funcție de acordurile pe care le interpretați

Claviatura digitală portabilă Yamaha PSR-E253 dispune de o gamă extraordinară de sunete și funcții și reprezintă claviatura ideală pentru cei aflați la început de drum muzical. Utilizați funcția de învățare, Yamaha Education Suite (Y.E.S.) pentru a studia cele 100 de cântece prestabilite, sau profitați de cele 385 de Voci de instrumente și de cele 100 de Stiluri pentru a experimenta și a creea muzică. Aux Line Input transformă claviatura digitală PSR-E253 într-un sistem de amplificare pentru MP3; toate acestea la un preț foarte avantajos.

Mai multe detalii:

Librărie cu 385 de voci de calitate superioară, inclusiv pian, chitară, tobă și instrumente pentru orchestră

Claviatura digitală PSR-E253 are librărie cu 385 de voci diferite, inclusiv pian, chitară, instrumente de suflat. Vocile de pian de concert utilizează eșantionarea stereo a sunetelor, având o prezență superbă. Vă puteți bucura de efectele reverb pentru senzația înterpretării într-o sală de concert și de acordurile ce adaugă un plus de rezonanță sunetului.

Funcție de învățare în nouă pași (Yamaha Education Suite) ce oferă suport pentru studierea cântecelor

Funcția de învățare oferă studiu în nouă pași—trei pentru mâna stângă, trei pentru mâna dreaptă și trei pentru ambele mâini, ajutând la studierea cântecelor salvate în instrument. Dispune de funcție care arată partitura și face astfel exersarea distractivă, îmbunătățind interpretarea și o funcție"Waiting" ce reglează tempo-ul în funcție de nevoile individuale, punând pe pauză acompaniamentul până când nota este interpretată corect.

Compactă, portabilă

Cântărind mai puțin de 4 kg, claviatura digitală PSR-E253 este foarte ușor de transportat. Poate fi alimentată și cu ajutorul bateriilor pentru performanțe live, atunci când este necesar.

Conectați o sursă audio externă la jackul AUX IN pentru a acompania cântecele favorite

Conectați audio player la claviatura digitală PSR-E253 și ascultați, sau acompaniați muzica favorită prin intermediul boxelor încorporate.

Utilizați funcția ”Master EQ” pentru a regla nivelul sunetului

Claviatura digitală PSR-E253 este echipată cu un Master EQ prestabilit, ce permite reglarea nuanțelor de sunet prin setările ”Bright and Boost”, facilitând obținerea sunetului dorit.

Redare în timp real - Cele 100 de Stiluri auto acompaniament oferă redare în timp real, în funcție de acordurile pe care le interpreta




Specificatii



0
1
2
3
4
5
6
7
8
GREUTATE BRUTA5.67 KG
GREUTATE NETA5.4 KG
DIMENSIUNI106 X 940 X 317 MM
MIDINU
DIFUZOR2 X 2.5 W
0
1
2
3
4
5
6
7
8
NUMAR CLAPE61
NUMAR DE VOCI385
USBNU
POLIFONIE32

 

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

 

30 produse similare in aceeasi categorie: