Pianina Yamaha B1 Polished Ebony

H42YMH000

Pianina Yamaha B1 Polished Ebony Vezi mai mare

Pianina Yamaha B1 Polished Ebony

Produs nou

  • Pianina
  • 88 clape
  • Pedale tip muffler
  • Finisaj abanos lucios
  • Acest produs se vinde exclusiv in magazin
  • Va rugam sunati pentru mai multe detalii.

Mai multe detalii

19 160,00 lei / BUC

(Pretul include 19% TVA)

In stoc

 

  Garantie 24 luni inclusa
  Livrare Sunati!

Cum platesc

Detalii

Seria B, la fel ca toate pianele Yamaha, ofera piane extraordinar de frumoase, îmbinând arta, tehnologia și meșteșugul pentru o plăcere deosebita de a interpreta și a deține un astfel de instrument.
Surclasând competitorii din aceeași gamă de produse și menținând standardele ridicate Yamaha, modelul b1 oferă bucuria de a avea o pianină Yamaha la un preț foarte accesibil.

Yamaha este unul din putinele branduri care construieste fiecare instrument respectand traditia pe care a cladit-o de-a lungul anilor. Yamaha produce piane de mai bine de 100 de ani, iar seria B este un nou punct de plecare. Toti acesti ani de experienta acumulata au fost concentrati in aceasta pianina pentru a-ti oferi un instrument deosebit la cel mai accesibil pret posibil, fara nici un compromis. Yamaha B1 intruchipeaza cele mai noi tehnologii Yamaha intr-o pianina accesibila cu un sunet deosebit si un finisaj care completeaza orice incapere.

Calitate accesibilă

Produs de o fabrică Yamaha din Indonezia, având design-ul creat în Japonia, Seria b reprezintă pianinele Yamaha cele mai accesibile din categoria amatori. Prin costurile de producție reduse, aceste pianine au preț accesibil, Yamaha nefăcând niciun fel de compromis în ceea ce privește materialele și manopera alocate acestor pianine excepționale.

Componente de calitate, Sunet de calitate

Susținute de patru posturi din lemn masiv și un puternic cadru din fontă, pianinele din seria b sunt dotate cu renumitul ton Yamaha pur și clar. Ciocănelele de înaltă calitate și acționarea oferă interpretare fără efort și o atingere extrem de receptivă, fapt ce face ca aceste pianine să fie ideale pentru amatori.

Design

Seria B Yamaha dispune de funcțiile pianului în ceea ce privește gama de înalte și profunzimea. B1 și B2 se laudă cu profile zvelte, ceea ce le face ideale pentru spațiile mici. Având dimensiuni mai mari și o construcție mai solidă, modelul B3 necesită mai mult spațiu, oferind în schimb un sunet bogat, profund. 

  • 88 clape,
  • Pedala tip muffler,
  • Pinisaj abanos lustruit.
  • Dimensiuni (I x L x A): 1090 x 1480 x 540 mm.
  • Greutate: 174 kg.




Specificatii



0
1
2
3
4
GREUTATE BRUTA194 KG
GREUTATE NETA174 KG
DIMENSIUNI1090 X 1480 X 540 MM
0
1
2
3
4
FINISAJPOLISHED EBONY
NUMAR CLAPE88

 

28 produse similare in aceeasi categorie: