Chitara Electrica Yamaha TRBX304 White

H00YMH082

Chitara Electrica Yamaha TRBX304 White

Produs nou

  • Lungime: 863.6mm
  • Tastiera: Rosewood
  • Radius: 250mm
  • Pragus: 38mm
  • Cheite: Die-cast
  • Corp: Mahon

Mai multe detalii

2 260,00 lei / BUC

(Pretul include 19% TVA)

Include 1,71 lei ecotaxa

Indisponibil

 

  Garantie 24 luni inclusa
  Livrare gratuita!

Cum platesc

Detalii

Chitara Electrica Yamaha TRBX304 White

TRBX300 este construit după principiul – performanță. Corpul perfect echilibrat, foarte confortabil, din lemn masiv de mahon oferă un ton optimizat, iar circuitul activ Performance EQ facilitează accesul la tonurile preformatate și vă oferă posibilitatea să controlați expresivitatea de care aveți nevoie pe scenă.

Corp

TRBX are corp solid, sculptat, din lemn masiv de mahon, cu design 3D pentru echilibru optim între ton și confort, dar și cu distribuirea perfectă a greutății.

Designul gâtului la modelul TRBX îmbină profilul rezistent, ultra-confortabil cu cele 5 straturi laminate din lemn de arțar/mahon pentru stabilitate ridicată și ton extraordinar.

Pickup-uri

YGD a creat pickup-urile M3 cu piese cu sarcini supradimensionate și magneți ceramici pentru ton clar, puternic, bine definit și profunzime. Design-ul anulează zgomotul asigurând o performanță clară, fără zgomot și putere de interpretare de neegalat.

Părți electronice(Performance EQ)

Modelele TRBX300 dețin circuitul activ exclusiv Yamaha Perfomance EQ cu cinci egalizatoare Spectrum EQ, optimizate pentru a oferi acces instant pentru sunete esențiale cu egalizare master cu 2 benzi, pentru a da formă și a defini tonul.

Sistemul de prindere a gâtului

TRBX are un sistem precis de prindere a gâtului pentru reglare maximă și ton clar, răsunător. Dezvoltată după îndelungi teste, forma redefinită a sistemului de prindere a gâtului echilibrează perfect rezistența, transferul vibrației și accesul la tastele superioare.

Cordar

Cordarul die-cast transferă în mod eficient vibrațiile coardelor către corp pentru a obține un ton bogat, complet, reglaj extraordinar și durabilitate testată. Călușul de 19mm la modelul cu 4-coarde oferă putere extraordinară atât pentru o interpretare tehnică, cât și atunci când se folosește tehnica ciupitului.

Traversa frontală

Întinderea coardei de la prăguș la partea superioară elimină tensiunea laterală, oferind stabilitate superioară acordajului și reduce nuanțele de ton.

Prăguș

Lățimea prăgușului de 38mm (4-coarde) oferă putere de interpretare rapidă, confortabilă în orice stil muzical.




Specificatii



0
1
2
BRAND YAMAHA
CULOAREALB
0
1
2
DIMENSIUNILungime: 863.6mm Tastiera: Rosewood Radius: 250mm Pragus: 38mm

 

30 produse similare in aceeasi categorie: